2777
2789
عنوان

اگه میتونی کمکم کنیدحالم خیلی بده جاریم ضربه بدی بهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 11229 بازدید | 320 پست
اون سیده اون جدشو گذاشت وسط ک این حرفا جایی زده نشه 

اگه خواهر شوهرت عاقل باشه باید دیدش نسبت به جاریت تغییر کنه و هیچوقت بهش اعتماد نکنه

من ادم های اینجوری رو کلا از زندگیم حذف میکنم هر نسبتی میخوان داشته باشن حتی اگه خواهرم باشه

خیلی باید بی ذات باشه که از 4 سال پیش با برنامه وارد زندگی شده واقعا جای تاسف داره

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقا با جاری درد و دل کردن حماقت محض هست

دوستم انگشتشو تو عسل میکرد و میبرد تو حلق جاریش

آخرش یه روز که جاریش نامزد بود رفته بود خونه پدرشوهرش و جاریش هم اونجا بوده

مادرشوهرش به دوستم گفته بشین نهار بخور بعد برو

جاریش داشته آشپزی می‌کرده

سر سفره برادرشوهرش گفته غذارو بیار جاریش هم سفره آورده دیدن اندازه دو نفر غذا درست کرده (درحالی که دوستم میگه من موقعی که رفتم اونجا تازه داشت سیب زمینی خورد میکرد و غذا خوراک جیگر بوده)برادرشوهرش با آرامش گفته یا درست نکن یا درست میکنی به اندازه درست کن مگه ندیدی تعداد زیاد شد؟اونم جلوی دوستم برگشته گفته ببخشید دیگه اگه هر کی ناراضیه پاشه خودش درست کنه

دوستم میگه بلند شدم دست بچمو گرفتم اومدم خونه

میگه تا وقتی که نامزد بود نرفتم خونه مادرشوهرم و دلیلشم بهشون گفتم

الانم که عروسی کردن باهاش قطع رابطه کرده و نمیره

همون اول خودشو نشون داد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

خواهرشوهرت خیلی عاقلانه رفتار کرده که گفته به شوهرت نمیگه! دیگه برات درس عبرت شد! اگه غلو کردی تو گفتن بدی هاشون که خب یجورایی شاید تاوانه ولی اگه حقیقت بوده دیگه درددل کردی و تهمت که نزدی! من سال اول ازدواجم متوجه شدم جاری بزرگم دوس داره راجع به خانواده شوهرحرف بزنیم ولی من سرد برخورد کردم! خداییش راجع به یه غریبه چی فکر می کنید؟ من حرفامو جز به خانواده خودم و شوهرم به کسی نمیگم

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
دوروزه فقط کارم گریه شده من خ زیاد بهش خوبی کردم خ زیاد

بیخیال بابا بشین کنار وایسا غم ببینه برو توغماش شرکت کن جیگرت حال بیاد فعلا وایسا غصه ام نخور اصلا همه میدونن بهترین مادرشوهر وخواهرشور دنیارو هم داشته باشی بازم پشت سرشون حرف میزنی خود خواهرشوهرت پشت سر خونواده شوهرش حرف نمیزنع همشون پاک ومبران فقط تو یکی حرف زدی🙂اصلا کیه که پشت سر خونواده شوهرش نگه همه میگن توام گفتی بیخیال بابا اون گفته تورو حرص بده باردارم هستی قربونت برم گناه داره بچت حرص نخور خیلی کار فجیعی رخ نداده بخدا

وایسا یه چن ماه بگذرع میگی وا من چرا حرص میخوردم🤗🤗🤗

اگه خواهر شوهرت عاقل باشه باید دیدش نسبت به جاریت تغییر کنه و هیچوقت بهش اعتماد نکنه من ادم های این ...

خواهر شوهرم باور نمیکنه من اون حرفاروزدم ب حال خ بدی افتاده بود هرچی گفتم مال چندسال پیشه هیچ فایده ای نداره

خب عزیزم چرا اینکار و کرده  اگر آذم منطقی باشن با خواهر شوهرت صحبت کن بگو این من اشتباه کردم ولی یه لحظه فکر کن اون بعد از 4سال چطو اسکرین شات ها رو نگه داشته حتما مشکل داره! منم جلو دهنم نمیتونم بگیرم یه بار بدی خانواده شوهرم با زن داداشم گفتم البته من برای این حرف نمیزدم خیلی زیر زبون من و خواهرم رفت مار هفت خط، اونم رفته بود تمام کمال ب مادر شوهرم گفته مادر شوهرمم به شوهرم گفته بود خلاصه ک چ دعواهایی ک نشد هیچ وقت نمیخشمش از اون روز ک الآن 3سال میگذره اصلا نگاهشم نکردم دیگه هم نمیکنم خدا ازش نگذره 

چی بگم؟ 

من ۳ ساله ازدواج کردم تا بحال خونه جاریم نرفتم ایشون هم نیومده !

چرا با جاریهاتون اینقدر رفت و امد دارین یا صحبت میکنین؟

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!

ببخشید جاریت فقط محض خراب کردن شما این کار رو کرده یا با هم مشکل دارید؟

خودت رو‌ ناراحت نکن اگه فقط خواهر شوهرت از این قضیه باخبره بعد یک مدت سعی کن براش توضیح بدی که خودتم از گفته هات پشیمانی و هر کسی ممکنه اشتباه کنه. اما اینم بهش بگو که اون برای قبلاً بوده و اون موقع خامی کردی محض در دل این حرف ها رو زدی و پشت سر جاریتم هیچی نگو چون خواهر شوهرت بیشتر بهت بی اعتماد میشه.

با جاریتم قطع رابطه کن .

😳😳😳

من باجاریم سالی ی بار تلفنی میحرفم...

پیششم لالم...

ی بار قیمت ی چیزی پرسید من خرم گفتم اخه احساس خودمونی کردم...

بعد با شوهر بدبختش دعوا کرده بود ک چرا واسه این انقد شده