2777
2789
عنوان

اگه میتونی کمکم کنیدحالم خیلی بده جاریم ضربه بدی بهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 11229 بازدید | 320 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرم بهم گفت واقعا نمیدونم چی بگم بهت گفتم اینا مال چندسال پیشن گفت تو برای ما زدی و اینا اما ...

خوبه خواهرشوهرت فهمیده اس

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

امام علی (ع) میفرمایند :

محبت را نثار دوست کن.در عین حال به طور مطلق به او اعتماد مکن.همان گونه که میخواهی با تو رفتار نماید با او رفتار کن اما همه اسرارت را با او در میان نگذار 🌹

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

به جاری نباید اعتماد کرد حتی اگه مث خواهر باشه... منم مث خودت از جاریم خوردم که ميگم. منم گول خوردم

جاریش نبوده ... ولی خدایی خیلی موزماره ۴ سال پیش پیام دادی ازش اسکرین گرفته ۴ سال نگه داشته که زهرشو بریزه... این خیلی بی شعوره