2777
2789
عنوان

سقط جنین ۳۷ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 84 پست

37 هفته یه انسانه کامله شرایط و از اینکه هست بدتر نکن

اگه بچه ت دنیا می اومد و یک ساله بود می فهمیدی شوهرت اعتیاد داره چی؟ اونموقع هم می خواستی بچه رو بکشی؟ 

باید مدت طولانی می زاشتی از ترک کردنش بگذره مثلا دوسال می‌گذشت بعد باردار میشدی 

حالا که 3 هفته به زایمانت مونده توکل کن به خدا ایشاالله که خودش کمکت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ننشستم ولی یهو هم نچرخ از پهلو برو رو کمر بعد اروم پهلو شو شکمتم بزرگ شد با دست شکمتو نگهدار

آره الان آروم میرم 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
اره دختره چکارکنم اونم مث من یه بدبخت میشه 😭😭

نمیشه نگران نباش به خدا توکل کن 

دستتو بزار رو شکمت به خدا بگو میخواستم سقتش کنم ولی بخاطر تو و بخاطر امید به تو اینکارو نکردم سپردمش دست خودت نزار سختی بکشه 

باور کن تو کل فامیل از همه خوشبخت دخترت میشه هر وقت با خدا حرف بزنی که سپردمش به خودت نتیچه میگیری 

الان دیگه سقط نیست قتل و دیه کامل اگه میخوای مطمئن بشی که میمیره و ناقص به دنیا نمی یاد همین امروز برو یه بیمارستان دولتی بگو پول ندارم سزارین کن بعد یه بالش بذار رو صورتش پنج دقیقه نگه دار هم مطمئنا میمیره هم درد کمتری میکشه یا بفروشش پول خوبی هم گیرت میاد و پدر و مادری هم گیر بچه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خیلی باهاش صحبت کردم خیلی تلاش کردم فایده نداره

پدرت صحبت کنه انشالا بچه بدنیا اومد یکم دلش نرم شه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نمیشه نگران نباش به خدا توکل کن  دستتو بزار رو شکمت به خدا بگو میخواستم سقتش کنم ولی بخاطر تو ...

چقدر حرفات آرومم کرد برام دعا کن با دل پاکت

خدایا مواظب دخترم باش 

نه این یه شایعه است با پهلو به پهلو شدن اتفاقی نمی افته بعدشم سقط برای هفته های اوله الان اون یه بچه کامله که حس درد و همه جیز رو میفهمه دیگه نمیتونی بکشیش باید زودتر فکر میکردی به جای این کارا بشین فکر کن چه کارهایی از دستت برمیاد کار کنی پول دربیاری

خدا هم تو رو لعنت کنه هم شوهرتو 

چه طرز صحبته چقد راحت لعنو نفرین میکنی به زن باردار 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب