2777
2789
عنوان

این تایم رو خیلی دوس دارم... +عکس

262 بازدید | 18 پست

سلااام

صبحتون بخیر

البته من از دیشب بیدارم و هنوز نخوابیدم

این تایم (بین الطلوعین) رو خیلی دوست دارم...

خیلی امید بخشه برام... یه جور نوید میده انگار که تاریکی داره تموم میشه و نور و روشنایی تو راهه...

خداروشکر برای یک روز دیگه زندگی...

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم همینطور

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
من استرس میگیرم  شاید بخاطر اینه ک همیشه برا آزمونا ی قبل کنکورم این تایم بیدار میشدم

ای جااانم عزیزم

به خودت سخت نگیر... از زیبایی های دنیا لذت ببر... این روزارو همه مون گذروندیم... آخرش هیچی نیست... قدر روزای جوونی تو بدون

منم اخرش خودمو از این پشت بوم پرت میکنم پایین راحت شم بیشتر روزم اینجا ب گذره، 🥺

خدا نکنه گلم

میری پشت بوم میشینی؟! چرا؟!

ای جااانم عزیزم به خودت سخت نگیر... از زیبایی های دنیا لذت ببر... این روزارو همه مون گذروندیم... آخ ...

درست میگی عزیزم ممنون از توصیه هات🥰😘

There is GOD💚💚💚   ..                                               
خدا نکنه گلم میری پشت بوم میشینی؟! چرا؟!

به دردهام فکر میکنم یه بارم داشتم  می افتادم ارتفاع زیاد بود خدا روشکر اگه می افتادم میمردم ولی نیفتادم بعضی وقتا جوری میشه ک یه باد میتونه منو بکشه. 

میتونی تاپیک مو بخونی؟ اگه میخای بدونی چمه 🥺

دعا کنید بهش برسم❤️🖇️