2777
2789

خانما من پنج ساله ازدواج کردم اونم با پسری که از همه لحاظ باهام تفاوت فرهنگی و اقتصادی و..داشت .بچه بودم نفهمیدم.تو این پنج سال خیلی کتکم زده و دعثا راه انداخته فقط بخاطر مادرش و سر هیچ.اخیراهم خیانت بهم کرد با ی فامیل خودم ک بیوه بودو مثل خواهرم بود ولی فامیلم جوابشو ندادو چتاشونث دیدم😔ویسالی میشه خونه پدرم و فامیلا نمیادو میادم متلک و ..بخاطر بچم که بیست ماهشه تحمل کردم حالا امروز...ب خواهرم گفتم بیا ببرش ب کارام برسم از هر تا هشت شب بردش ..از کنار خونه مادرهمسرم ک همسایمونه رد شده مادرهمسرمم پاپیچش ده و پسرم گریه کرده ک نمیاد خواهرمم بهش گفته باهاش حرف نزن و..ک باهام بیاد و اذیت نشه مادر همسرم پسرمو بغل کرده و بیشتر باهاشحرف زده(من ازونجا رد نمیشم چون پسرم مادر همسرمو ببینه وابستشه با منم نمیاد)خواهرمم برگشته گفته چقد بیمزه ای ..حالا مادرخمشرم زنگ زد ب شوهرم بیا و..پرش کرد وهرم با بچه اومد خونه ی دعوا راه انداخت ک نگو..غذا مو ریخت.ظرف شکوند.هرچی بلد بود توهین کرد.بچمو دعوا کردو...😞😔

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

بچه ها خواهشا بخونین کامل..ما خیلی دعوا داشتیم همشم سرمادرش..مادرشم سه تا پسر داره تازه ارث گرفته به تنها کسی ک نداد شوهرم بود بخدا.چون میدونه همه جوره هواشو داره.امشب ب شوهرم میگم چرا باینک مادرت انقد دوست نداره تو دوسش داری؟میگ دست خودم نیست اجازه نمیدم یکی ب مادرم بگه برو انوز

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

قبل این اتفاق التماسش کردم هر سال میگم خونه رو عو کن اجاره ایم..میگذاز خانوادم دور نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا میخوام برم دیگ برنگردم.لجبازه میدونم بچه شیرخوارمم میبره؟حالا چیکارکنم؟صبرم تموم شده

بگو انقد دوسش داشتی زن نمیگرفتی منو بدبخت نمیکردی خوش غیرت

بخدا بهش گفتم میگ همین ک هست.من خواهر زیاد دارم پدرمم مسنه و آیرو دار .سری قبل ک قهر کردم قلبش درد گرفت ی هفته بیمارستان بستری شد..۷خودمم تنگی نفس و میگرن گرفتم.همین همسرم بچم دنیا اومد تا ی ماه از سرکار نیومدو خودم بزرگش کرد تنها

خیلی برات ناراحت شدم ولی نمیدونم چی بگم😥💐

خودمم خوابم نمیبره .امشب خوشی خوشی شام مورد علاقشو درست کردم همشو ریخت..😔

بچتم ببرچون بدون بچت طاقت نمیاری و خودت برمیگردی

مبرم ولی میان ازم میگیرم..هرکار میکنن قکر میکنن نمیرم واسه همین اذیت میکنن

الهی بگردم برا بابات.بیچاره پدر و مادر چقد سختشونه اولادو توعذاب ببینن

خیلیییی..میدونم دووم نمیارن چون مسن شدن و حساس ..ولی خودمم بریدم هرچی تحمل کردم بدترشد

مبرم ولی میان ازم میگیرم..هرکار میکنن قکر میکنن نمیرم واسه همین اذیت میکنن

نده بهشون.منم پسرم شیرخواره یه بار نه جدی ولی برا تنبیه شوهرم رفتم خونه ی پدرم سه شب نزاشتم بچه رو ببینه هی از کارمیومد میگفت بیارید جلو درببینمش نمیزاشتم کسی ببره.تا اخرین روز گذاشتم ابجیم برد ببینه بیچاره شوهرم از دلتنگی تا بچه رو دیده بود گریه کرده بود وگفته بود فردا بگید میام دنبالش شام ببرمش بیرون وازدلش در بیارم.ولی دیگه هیچ وقت نمیرم خونه ی بابام که برام عادت بشه چون دعواهای ما یه بحث کوچیکه که تا بهم بر میخوره دیگه قهر میکنم