بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوووه ۵سال ما ۵سال عروسی کردیم بچمون سه سالشه خیلی طولانی شد رابطتون
ی سال و نیم بود رابطه.. بعدش بریده بریده هی ب هم برمیگشتیم و فقط چند بار همو دیدیم.. مایی ک تو اون ی سال دو بار مشروط شدیم از بس همه ساعتا کنار هم بودیم.. میدونم اشتباهه❤️
میدونم عزیزم.. منم بد کردم اخه.. اما اول مقصر من نبودم.. و البته ادامه دهنده لم من نبودم.. و دلمم اب ...
میدونم من خودم یکسال درگیر کسی بودم آخرش هم با اینکه اصرار میکرد غیب شد. خیلی سخته ولی عزیزم جوونی تو خیلی با ارزشه. منم یادش میفتم نفسم میگیره ولی خیریتی داشته... خدا بزرگه ازش بخواه بهترینها رو واست رقم بزنه
دو سال خیلیه. واقعا تمومش کن.... ب خودت بیا گل .... اعصابتو خرجش نکن زندگی حالا حالا ها ادامه داره
میاما ب خودم.. ولی تو وجوووودم همیشه هست! نمیدونم چطور بگم.. دیدی ادم یهو ی ادمی تو زندگیش میاد میگه این خودشه..!؟ اون خودش بود برای من... و منم برای اون.. چون چیزایی ک تجربه شد خیلی خاص بود با اینکه من خوب درک میکنم عشق برای همه ی طور خاصه....