2777
2789
عنوان

خیلی تلاش می‌کنم ولی نمیشه

97 بازدید | 3 پست

سلام دوستان

من خیلی به شوهرم وابسته ام 

شوهرم میگه که خیلی دوستم داره ولی تو اخلاقش نشون نمیده مثلا صبح میره سر کار تا آخر شب حتی یک تلفن بهم نمیزنه 

گاهی دوسه روز بخاطر کارش نمیاد شاید یکبار در حد دو دقیقه زنگ بزنه

وقتایی که نیست بهش میگم دلم تنگ شده تصویری حرف بزنیم اصلا تصویری هارو جواب نمیده 

بارها با روش های مختلف بهش گوشزد کردم که این کاراش ناراحتم میکنه میگه چشم تکرار نمیشه ولی بازهم... 

امشب بعد سه روز داره میاد میخوام طوری رفتار کنم که متوجه رفتارش بشه، و اینکه میخوام کلا وابستگی مو کم کنم

چیکار کنم

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

فك كن داداشت داره كياد خونتون 

معمولي باش 

وقتي دديديش اينقدر ذوق نكن اينقدر هول نشو اينقدر براش همه كار نكن 

ااا اومدي سلام اوكي تموم 

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

ميدوني ي ايده بدم شايد درست باشه 

ببين يكي از دلايلش ميتونه اين باشه ك تو هيچ كاري برا خودت نداري 

همه ي فكرت اونه بخاطرهمين وابستشي 

مثلا خودت كنابي نداري دوسش داشته باشي سرتو گرم كنه 

يا كلاس 

يا ب خودت رسيدن يا بيرون رفتن يا فيلم ديدم 

خودتو سرگرم كن خب

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميدوني ي ايده بدم شايد درست باشه  ببين يكي از دلايلش ميتونه اين باشه ك تو هيچ كاري برا خودت ند ...

نه آخه شاغلم هستم در طول روز درگیرم

ولی بلایی ک سرم اومده حس میکنم دیگ زیادی دارم غرورم نادید میگیرم

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷