2777
2789

ای ننه امپول عوضی🥲

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اگه فردا میرفتی مطب میخواست چیکار کنه؟

برای بارداری رفتم این امپول رو بهم داد بعد مطب دکتر خودم سونوگرافی داره خودش ولی مطبای دیگه ای که میشناسم متاسفانه ندارن

برای بارداری رفتم این امپول رو بهم داد بعد مطب دکتر خودم سونوگرافی داره خودش ولی مطبای دیگه ای که می ...

اخه زایشگاه ها هم روزای پنج شنبه جمعه سونو ندارن یا فقط برای باردارای اورژانسی انجام میدن

الان اگه هست میپرسیدی که اتفاقی می افته تا شنبه اگه نیام پیشت؟

چون تا جایی که میدونم امپول مهم که تخمک ازاد میکنه hcg  هست که فقط هفتاد و دو ساعت وقت داری سینال اف زیاد مهم نیست فکر کنم اگه یکی دو روز سونوت اینور اونور بشه 

ارع فکر کنم سونوگرافی بخاد پس فردا میرم سونوگرافی بعد برم پیش دکتر شنبه باز میرم پیش دکتر خودم

سونو برو صبح اگه فولی غالب داشتی 

یک شب درمیون اقدام برو

آمپول آزاد سازی هم میده بهت؟؟؟

اقداماتت رو چطور میداد قبلا

اخه زایشگاه ها هم روزای پنج شنبه جمعه سونو ندارن یا فقط برای باردارای اورژانسی انجام میدن الان اگه ...

من نمیدونم اصلا چیزی سر در نمیارم از این چیزا 🤦🏻‍♀️🤣