2777
2789

سقط به این راحتی ها نیست،من باید سقط کنم چون رشدش تو ۶هفته مونده ولی خودم نه هفتمه...

احتمالا کارم به کورتاژ بکشه،حالم خیلی بده

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخواسته نیست وقتی جلوگیری اصولی نمیکنید وموقع عشق وحالتون به این چیزافکر نمیکنین وقتی حامله شدین اونموقع میگید ناخواسته، عزیزم راههاوابزارجلوگیری زیاده یکیشو استفاده کنید

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

چی بگم ولی وقتی میدونی شوهرت آدم درست و حسابی نیست چرا جلوگیری نمیکنی اون بی قیدو بند ولی شما میتونی که قرص اورژانسی بخوری که. خدا روشکر که کاندوم هم خیلی وقته اختراع شده 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
من مخالف سقط بودم ولی تو این شرایط اقتصادی ب نظرم ب دنیا اومدن ی بچه ک چشمش ب دست بقیه باشه همش حسرت ...

ان شاء الله امام زمان به زودی میان. قرار نیست تا آخر عمرمون اینطور زندگی کنیم💔😢

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

ان شاء الله امام زمان به زودی میان. قرار نیست تا آخر عمرمون اینطور زندگی کنیم💔😢

ان شالله  

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
منظورم اسم دقیق امپوله گلم

نمیدونم باید برم ازمایش بدم بعد بنویسع تو نت نوشته بود مدروکسی پروژسترون

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
خانوما ی عزیز عشق و حال چی.... من مشکلم رو مطرح کردم لطفا اگرراهکار ندارید زخم زبون نزنید 

استارتر من کاری با خوب و بد تصمیمت ندارم 

منتها اینجا گمون نکنم کسی بهت کمک کنه در این مورد ، خب مساله ی خاصیه اونم تو سایتی وه خیلی ها ارزوی بچه دارن که الهی خدا بهشون بده

شما بهتره بری پیش یه ماما یا دکتر زنان شاید کاری کنن