2777
2789

سلام دوستان هم بخاطر شرایط خودمون هم اوضاع بد مردم کل اجنسامون شامل هود و گاز و سینک و فر توکار رو بقیمت درب انبارمون گذاشتیم تحویل و تسویه هم درب انبار اجناسم پلمپ شرکتی هستن💯اگه کسی رو میشناسید که برای تجهیز اشپزخونش به اینا احتیاج داره لطفا پیج ما رو بهشون معرفی کنید درضمن شیرازیم 💚واینکه ارسال به شهرستانم داریم .ایشالا تمام کسب و کارها پر حیر و برکت🙏💚

@pakhsh.shiraz_72

فرگاز التون چنده قیمتش عزیز

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرگاز التون چنده قیمتش عزیز

گلم ما برندهای مشخص کار میکنیم که کارخونه دارن مثل استیل البرز .اخوان .داتیس.بیمکث که قطعاتش موجود باشه و کار کنه التون تمام قطعاتش ایرانی هس ولی متاسفانه ب اسم برند ایتالیایی میفروشنش فرقی با اخوان نداره اونم کد مشخص بهم بدی بهت قیمت میدم 

گلم ما برندهای مشخص کار میکنیم که کارخونه دارن مثل استیل البرز .اخوان .داتیس.بیمکث که قطعاتش موجود ب ...

کدA9DFS

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 
گلم ما برندهای مشخص کار میکنیم که کارخونه دارن مثل استیل البرز .اخوان .داتیس.بیمکث که قطعاتش موجود ب ...

کدA9DFS

فر میخواستم ولی خب اینستا ندارم نمونه کار ببینم

عزیزم شما میتونید برید هرجایی فرهارو ببینید هر مدلی که خوششتون امد عکسشو برام بفرستید یا کد بهم بدید من قیمتی که میدیم ب مغازه دار رو بهتون میدم🙏💚اگه خواستیدی پیام همین جا تو شخصی بدید تا شماره رو هم براتون بفرستم از طریق واتس اپ در ارتباط باشیم

چشم قیمت میدم بهتون

ممنون 😍