2777
2789

سلام خانمای گل

بعد از دوتا زایمان کل پوست بدنم ترک خورده

لیزر هم میگن وقتی ترک سفید بشه فایده نداره

اعتماد به نفسمو ب کللللل از بین برده

حتی پیش شوهرم خجالت میکشم

لطفا اگه راهی هست بگین😔🙏

عزیزم ترک پوست واقعا بعد زایمان عادیه ادم که بخاطر این چیزا اعتماد بنفسش نمیره

من خودم کلی استرچ مارک داره بدنم که دوسشون دارم

حتی وقتی مجرد بودم کیست تخمدان عمل کردم اسکارش هنوزم هست همون خط سزارین

سوختی هم دارم

ولی همشونو دوست دارم 

خودت دوست داشته باش تا همسرت دوست داشته باشه 

💍♥️Married

ماساژ بده پوستتو با روغن و همون ماساژ و ورزش باعث افزایش جریان خون و ترمیم پوست میشه تا حد کمی به مرور زمان ترکها بهتر میشن. سعی کن پوستت روشن تر بشه تا با رنگ سفید ترکها یکنواخت بشه و کمتر به چشم بیان. کرمهای ضد ترک هم هست شاید موثر باشن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب روت نمیاره؟ من مجردم رو سینه م پر از استرچ مارک هست خ نگرانم😓

نه تازه اسکارای بدنمو میبوسه

استرچ مارک که یه عالمه دارم روی باسن روی رون همه جاش کنارای زانو همه جا ولی عاشقشونم اغراق نمیکنم واقعا دوسشون دارم

💍♥️Married
نه تازه اسکارای بدنمو میبوسه استرچ مارک که یه عالمه دارم روی باسن روی رون همه جاش کنارای زانو همه ج ...

من هم رو باسن دارم اما خب همرنگ پوستم هست و معلوم نیست 

اما رو سینه خیلی تابلو هست 😓

من دوستشون ندارم چون نمیتونم یقه باز بپوشم

من هم رو باسن دارم اما خب همرنگ پوستم هست و معلوم نیست  اما رو سینه خیلی تابلو هست 😓 من دوست ...

اشتباه میکنی من بالای زانوم روی رونم خیلی خیلی استرچ مارک دارم ولی اصلا خجالت نمیکشم هرجایی که شرایط باشه مثل خونم دامن کوتاه یا شلوارم میپوشم هرکیم میبینه بهشون میگم خیلی دوسش دارم سعی کن دوسشون داشته باشی 

💍♥️Married

کاریش نمیشه کرد منم دارم رو رون و باسن.

نمیرن.پارگی پوسته دیگه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نه تازه اسکارای بدنمو میبوسه استرچ مارک که یه عالمه دارم روی باسن روی رون همه جاش کنارای زانو همه ج ...

منم همسرم اصلا از ترکای بدنم ایراد نمیگیره تازه میگه خیلیم دوسشون دارم "ادم وقتی چاق و لاغر میشه بدنش ترک میخوره چه برسه که زایمان کنه"شوهر هم باید درک کنه

منم همسرم اصلا از ترکای بدنم ایراد نمیگیره تازه میگه خیلیم دوسشون دارم "ادم وقتی چاق و لاغر میشه بدن ...

😘دقیقا من خودم بیشتر اعتماد بنفسی که دارم همسرم بهم میده واقعا خیلی تاثیر داره

💍♥️Married