2777
2789

سلام وقت بخیر

من یک مدلی سفارش دادم ، که در تاپیک قبلی م هست،این کار رو با مخمل میزنن خیلی قشنگ میشه

ولی فروشنده گفت نظر من اینه که مخمل نبری، چرم پارچه ببری، گفت چرم پارچه جنسش بهتره 

ولی خودم دلم پیش مخمل هست

آیا تجربه ای در زمینه نگهداری مخمل دارین؟یا چرم پارچه؟ که یکم حالت آبرنگی طور داره.نظر بدین واقعا موندم چیکار کنم

من مخمله

هیچ مشکلیم پیدانکرده

کلا پارچه بعد از چندین سال (چ مخمل چ چرم) از کیفیتش کم میشه مث اول نیست

روکش اگه بذاری ک همونطور میمونه من الان هیچ تغییری نکردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمیز کردنش راحتتره ماندگار تره ب حرف فروشنده گوش کن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بنظرم مخمل بهتر میشه 

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
شما روکش گذاشتی؟تمیز کردنش آسونه یا سخت؟لکه راحت ازش پاک میشه؟

مخمل اگه لک روش بریزه پاک کردنش سخته مخصوصا رنگ روشن

ولی خب من دوستم مثلا مبلش روش شربت ریخت تماس گرفت اومدن واسش شستن و تمیز کردن و رفتن

دلی کار کن هرچی دوست داری بگیر

میگم اگه روشو روکش بذاری هیچی نمیشه

اون لطافتی ک مخمل داره چرم پارچه نداره

ولی کیفیت چرم پارچه بهتره ماندگاریش

بستگی ب خودتم داره و کیفیت کاری ک تحویلت میدن

ی تجربم بگم بهت

مبلتو از مغلزه آماده تحویل بگیر بیا تو خونه

واسه من ی چیز دیگه تحویلم دادن کلی مکافات داشتم

مامان منم بعد از ۲۰سال ک از مبلاش میگذره مبلاش هنوز تمیزه فقط ابراش خراب شده بود ک اونم داد ترمیم کردن

همچی بستگی ب خودت داره