2777
2789
عنوان

خودکشی بهشت است وقتی زندگی برایت جهنم باشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 52 پست

این جوری نگو خواهر من باور کن همه مشکلات دارن من یه مشکلاتی داشتم که هر روز ارزوی مرگ می کردم اما خدا باهاته این قدر ناامیدنباش خدا حواسش به همه ما هست به جای اینکه خودت رو ببازی به فکر چاره باش میدونم که می تونی 

اینم بدون فقط خودت نیستی اگه نباشی خیلیا از جمله پدر ومادرت رو عذاب میدی عذاب که چه عرض کنم می کشیشون فقط به خودت فکر نکن خیلیا هستن که جونشون بهت وابسته است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارو میبینم متاسف میشم چون دیدم پیرزن ۹۰ ساله ژیمیناست شده پیرزن ۱۵۰ ساله در به در میره تفریح می کن ...

توام دلت خوشه ها میگم من اختیار حتی زندگیمم ندارم نه حق کار نه تحصیل فکر کردی روزا بیکارم تو خونه نخیر باید برم باغداری کنم براش تا حالا یه جمعه تعطیل نداشتم همش باید جون بکنم تفریح و امکاناتم که هیچی

توام دلت خوشه ها میگم من اختیار حتی زندگیمم ندارم نه حق کار نه تحصیل فکر کردی روزا بیکارم تو خونه نخ ...

این که میگی توهم دلت خوشه ها ادبیات خوبی نیست

هر کس در حد خودش میتونه خوب خودش باشه و صفا کنه و پیشرفت کنه

شرایط شما هم به ظاهر سخته چون کسایی رو دیدم بیشتر از شما زجر کشیدن و سختی ها متحمل شدن

Page:iamsina_sw
یه به شرف به اسم پدرم همه چی رو ازم گرفته اختیار هیچ چیزیو ندارم نه پوشش نه رفتار نه بیرون رفتن نه ا ...

واقعا برات تاسف خوردم که بخاطره مد و بیرون رفتن به پدرت میگی بی شرف 

پدرت تو جامعه است و بهتر میدونه صلاح دخترش رو خیلیا هستن که حسرت می خورن کاش جلوی کارای منو یکی می گرفت تا کارم به جاهای باریک نمی کشید 

این که میگی توهم دلت خوشه ها ادبیات خوبی نیست هر کس در حد خودش میتونه خوب خودش باشه و صفا کنه و پیش ...

تا حالا دورو برم بدبخت تر از خودم ندیدم وقتی جای من نیستی پس نمیدونی من چقدر دارم زجر میکشم با دست خالی و از هیچی ادم نمیتونه زندگیشو بسازه کاش حداقل روحیه شو داشتم خدا لعنتش کنه اونم ازم گرفته 

واقعا برات تاسف خوردم که بخاطره مد و بیرون رفتن به پدرت میگی بی شرف  پدرت تو جامعه است و بهتر ...

بخاطر بیرون رفتن نیست یا مد من حتی دوستی ندارم که بتونم باهاش حرف بزنم همه دوستامو ازم رونده با این نباش موهاش بیرونه با اون نباش ارایش میکنه با اون یکی نباش لاک میزنه با اون نباش مانتو رنگی میپوشه بهم گفته اگه یه روز در برابرش مخالفت کنم میکشتم بهم گفته میزارتم توی ماشین و از دره پرتم میکنه پایین میگفت دیه ماشینمو میگیرم دیه تورو هم میخورم  

حالا تو به من بگو این شرافته که ادم دخترشو با مرگ تهدید کنه 

دستت رو بگیر به زانوهات و تا جای ممکن مشکلات رو حل کن اگر هم نشد بپذیر که زندگی و جریان زندگی هم ...

با این دوستمون موافقم..منم خدا رو نه قبول دارم نه رد میکنم صرفا فقط میگم این زندگی منه و به اجبار بهم تحمیل شده پس تا حایی که بتونم بخودم کمک میکنم مشکلات و حل کنم و هر جا نشد و نتونستم می پذیرم...این پذیرش خیلی بهم کمک کرد وگرنه خودمو نابود میکردم با فکر و خیالاتی که هیچوقت تموم نمیشن

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!
یه به شرف به اسم پدرم همه چی رو ازم گرفته اختیار هیچ چیزیو ندارم نه پوشش نه رفتار نه بیرون رفتن نه ا ...

اینجوری 

نگو کاش پدرم بود و فقط نفس میکشید

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

سخته ولی خوبیش اینه موندگار نیست،باید صبر کنی نه خودخوری راهش فقط تحمله

من استاد اعظم در خودکشی هستم.

دنیای پس از خودکشی فقط تاریکی مطلق و سکوتی بی پایانه..قابل مقایسه با هیچ زجری نیست.

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
با این دوستمون موافقم..منم خدا رو نه قبول دارم نه رد میکنم صرفا فقط میگم این زندگی منه و به اجبار به ...

همه ادما توانایی پذیرش و انعطاف پذیری ندارن حتی این پذیرشی که شما میگی هم حد داره بالاخره یه جایی دستشو میزاره بیخ گلوت تا خفه ات نکنه ولت نمیکنه منم خیلی سعی کردم عادت کنم ولی هروز بدتر میشه ذات ادم بدم که درست نمیشه مگر اینکه بمیره دعا کن بمیره راحت شم از دستش

اینجوری  نگو کاش پدرم بود و فقط نفس میکشید

روحشون شاد ولی واقعا دوست گلم منم ناراحت میشم وقتی کسی از اطرافیان ناراحته و یکی برمیگرده میگه اینجوری نگو فقط ب این خاطر که اطرافیان اونا خوبن...خب عزیزم همه مثل هم نیستن واقعا،من دختری و میشناسم که پدرش بش دست درازی می‌کنه آیا این دختر با کسیکه از هر نظر در رفاه و آرامش و امنیت پیش خونوادش زندگی می‌کنه یکیه؟! گاهی وقتا باید حرفای دیگران و فقط گوش کنیم نه نصیحت نه قضاوت نه سرزنش.