2777
2789
عنوان

من 19 ساله

438 بازدید | 30 پست

من 19 سالمه و هیچوقت احساس دوست داشتن به هیچ مردیو پیدا نکردم، واقعا کشش عشقی به هیچکس نداشتم و ندارم، واسم خیلی جالب بود، خب بیشتر جرقه های عشق  و دوست داشتن از این سن میخوره، بعد حالا دوستی، مثلا 24 سالگی ازدواج، کلا برام عجیبه که چرا از هیچکس خوشم نمیاد، به قول معروف دست و دلم برای کسی نمیلرزه، مثلا خاستگار میاد، تنها چیزی که باعث میشه من جواب مثبت بدم، جایگاه و تحصیلات و پول و.... ،در غیر این صورت هیچ دوست داشتن کوچیکی هم نیست، به نظرتون مشکل دارم؟ چیکار کنم انقدر خنثی نباشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به کسی جذب نمیشم ....بخدا راحت تری درد سرم نداری راحتتت

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

به نظرم مشکله.افسردگی نداری؟

من خودم برعکس تو بودم تو سن تو 

رود عاشق میشدم خیلی زیاد ولی چند ساله اصلا نمیتونم به هیشکی دل ببندم نمیتونم نمیدونم چرا اینقدر خنثی شدم

منم به کسی جذب نمیشم ....بخدا راحت تری درد سرم نداری راحتتت

اخه یکمی زندگی حوصله سر بر میشه، اگه الان اینجوری نباشیم، سی سالگی میخوایم زیر بارون بدوییم... 😂، میخوام از سنم استفاده کنم🤣