2777
2789
به این فکر‌کن دارم از درد پریودی به خودم می‌پیچم  انگار چاقو خوردم،حالت تهوع دارم خیلیم خوابم ...

هی خواهر درکت میکنم منم این ماه وضعم همین بود ساعت ۶ صب خوابیدم دردم آروم شد😶😶🥺🥺🥺

راهی نمیدونم وگرن بهت میگفتم من خودم سه چهارتا ژلوفن میخورم هیچی ب هیچی

خوردم تاثیر نداره باید حتماً سرم بزنم خجالت میکشم بیدار کنم بابامو😭😭😭

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی خواهر درکت میکنم منم این ماه وضعم همین بود ساعت ۶ صب خوابیدم دردم آروم شد😶😶🥺🥺🥺

😭😭😭😭😓😓😓

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

ژلوفن انداختی؟؟؟خیلی خوبه آروم میکنه

آره تاثیر نداره لامصب شیافم تاثیرنداره

فقط سرم میخواد😭😭😭

عزیزم🥺🥺🥺🥺ایشالا دردت خوب بشه زود🥺

مرسی 🥺