2777
2789

سلام

از ی بچه ب یکی دیگه انتقال داده میش

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه شدن مال ی لحظه مه چن ماهه بچهام مریضن هر روز یکیشون

طبق معمول دیروز پسر بزرگمو بردم دکتر از بس گلاب ب روتوناستفراغ کرده بود و اسهالم بود

کلی دارو بهش دادم امروز یکم بهتر بود

ک کوچیکم عصری شروع شد باز

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
اگ علتش عفوني باشه بله

چجوری

میشه بیشتر توضیح بدی

برای ما معمولا هست

ای خدا چیکار کنم

از چه طریقی انتقال داده میشه?

چجوری میشه بیشتر توضیح بدی

ببين اگ علتش ميكروب باشه از طريق تماس دست الوده  به دست ي بچه ديگ بعدشم اون بچه دستشو بذاره دهنش باهاش غذا بخوره

يا حتي بعضي عفونت هاي تنفسي مثل همين كرونا از طريق تنفس منتقل ميشن از ي بچه ب بچه ديگ بعدش ميتونه اسهال بده

مگر اینکه مسمومیت باشه

مسمومیت مگه مسریه?😞

بله اوول اول پسرم گیلاس خورد مسموم شد ب نظر خودمون

بعد دیگه هی ب هم انتقال دادن

اگه ویروسی باشه بله

چجوری😕

ای بابا خب از هم میگیرن دیگه منم بچه هام هر سری تقریبا از هم میگیرن

اخه تا کی چن ماهه

بخدا پوست و استخون شدن

دیوونم کردن

اگه بگم هیشکی اندازه من مراقب بچه نیس بخدا دروغ نگفتم😞

ببين اگ علتش ميكروب باشه از طريق تماس دست الوده  به دست ي بچه ديگ بعدشم اون بچه دستشو بذاره دهن ...

وای خدا نکنه

یعنی مثلا وقتی یکیشون مریضه دستش همیشه تو اون مدت مریضیش الوده س?

یا وقتی مریضه دستشو کذاشته دهنش و بعد ب ی طریقی مثلا اسباب بازی ب دهن اون یکی منتقل میشه?

وای خدا نکنه یعنی مثلا وقتی یکیشون مریضه دستش همیشه تو اون مدت مریضیش الوده س? یا وقتی مریضه دستشو ...

عاره عزيزم ممكنه دستش ب ترشحات الودش مثل بزاقش يا حتي مدفوعش بخوره الوده شه اين دستو بزنه ب ي وسيله اسباب بازي يا هر چيز ديگ اون يكي بچم مبتلا شه

يا از طريق تنفس هم ميشه