2777
2789

من شوهرم نمیمونه ۱ ساعت فاصلمونه میاد یه ناهاری شامی میخوره برمیگرده میگه حوصلم سر میره میگه تو بمون بعد از چند روز میام دنبالت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.البته الان خودمون تو اون شهر خونه داریم ولی بازم فرقی نداره یا مدام پدرمادرم خونه ماهستن یا ما خونه اونا هستیم.قبلا هم اره میموند خانوادمم میومدن پیشم زیاد میموندن خیلی وابسته ایم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یک ساعت خیلی نیست ک بخوای بمونی چند وقت. 

ما خیلی زیاده باهم میریم و میایم. هم خونه ما هم خونه بابای همسرم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اگه زیاد وابسته نیستی یکی دوساعت بمونین و باهم برگردین..

اگه دوس داری بیشتر مامانت اینا رو ببینی خب بمون میاد دنبالت دیگه

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
اگه زیاد وابسته نیستی یکی دوساعت بمونین و باهم برگردین.. اگه دوس داری بیشتر مامانت اینا رو ببینی خب ...

ن من وابسته نیستم بهش میگم زشته بریم یه ناهاری شامی بخوریم برگردیم 

البته مامانم اینا هم خونه ما میان یه ناهار میخورن و میرن

شوهرم میگه نخوابیم باهم بریم ناهاری بخوریمو غروب برگردیم

خوبه ک صب برید غروب بیاید. خودت تنها هم هروقت میخوای اجازه نمیده بری مگه؟ یکساعت من هرروز تا محل کارم میرم و یکساعت میام. تایمی نیست اخه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عزیزم یه ساعت که راهی نیست تا منزل پدرم ۱۶ ساعت راه طبیعتاً با هم میریم و برمیگردیم اگه بخوام بیشتر بمونم با پرواز میرم بعد همسرم میاد چند روز میمونه و بعد با هم بر میگردیم