2777
2789
عنوان

توروخدا کسی هست به من کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست
اره خسته شدم از ظلم و زور دیگه حتی به خدا هم اعتقاد ندارم

کفر نگو دختر خوب همیشه به خدا توکل کن...کی اذیتت میکنع

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ببین هیچ جا مثل خونه ادم نیست وهیچ کس مثل پدر ومادر دلسوز ادم نیست اگرم چیری بهت میگن از روی دلسوزی ...

اره خیلی دلسوزن خدا از هیچ کدومشون نگزره میخواستم خودمو بکشم اما بعدش گفتم با گناهش چطور کنار بیام میخوام برم اینجوری بهتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستم به جز اشپزیم که خوبه هنری بلد نیستم اگه نگهداری از سالمندم باشه انجام میدم

پس با کی میخوای بری؟؟

بهزیستی ممکنه بهت سالمند معرفی کنه زنگ بزن بهزیستی

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
با خواهرم به جز بهزیستی مرکز دیگه ای نیست ؟؟؟

من واسه پرستاری از مادر بزرگم زنگ زدم بهزیستی  معرفی کردند اما فکر نکنم بای شما کاری کنند چون پدر و نادرت قید حیات هستن .

چند  سالته خودت و خواهرت؟

چه ازاریتون میدن نمیتونید برید دادگاه شکایت کنید بیین اگر کتک میزنن یا ازار جنسی بهتون میرسونن  شکایت کنید

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
پدر بی شرفم خدا ازش نگذره به خدا به تنگ اومدم خسته ام

عزیزم خیلیا مشکل دارن توروخدا ناراحت نشو...اون خانومه خوب میگه میتونی از اینترنت یه سالمند پیدا کنی کارش برات مناسبه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من واسه پرستاری از مادر بزرگم زنگ زدم بهزیستی  معرفی کردند اما فکر نکنم بای شما کاری کنند چون پ ...

ازار روحی و جسمی فحاشی و توهین حق بیرون رفتن از خونه و کار و تحصیلم نداریم

عزیزم خیلیا مشکل دارن توروخدا ناراحت نشو...اون خانومه خوب میگه میتونی از اینترنت یه سالمند پیدا کنی ...

اخه من تنها نیستم خواهرمم هست بعدشم سر پناهی نداریم باید کسی باشه که بتونیم باهاش زندگی کنیم 

ازار روحی و جسمی فحاشی و توهین حق بیرون رفتن از خونه و کار و تحصیلم نداریم

از یک مدد کار اجتماعی کمک بگیرید

با شماره 123

و 1480 تماس بگیر کمکتون میکنن