2777
2789
عنوان

توروخدا کسی هست به من کمک کنه

178 بازدید | 28 پست

توروخدا به هرکسی که میپرستید قسمتون میدم کسی هست به من کمک کنه کار پیدا کنم و از خونه برم خسته ام به خودکشی فکر میکنم از دست ظلم به تنگ اومدم 

تو روزنامه بگرد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم منم به خود کشی فک کردم منم دنبال کار گشتم منم شب تا صبح گریه کردم اخرش به این نتیجه رسیدم که فقط خودم میتونم خودمو نجات بدم میخوام بشینم درس بخونم که پزشکی قبول شم یا حداقل برم دانشگا یه رشته درست حسابی یا اصلا شهرستان برم که هم خوابگاه باشه هم بتونم کار دانشجویی انجام بدم و خودمو نجات بدم نا امید نشو تلاش کن

میخوام شهر خودم نباشه شما کجا هستی میتونی بهم کمک کنی

کدوم استانی .چه هنری داری؟

عزبزم با حقوق شاگردی دستیاری ک نمیشه رفت ی شهر دیگه زندگی تنهایی کنی

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
من میخوام از خونه برم بدون اینکه رد و نشونی ازم بگیرند روزنامه به دردنمیخوره

چرااا؟مجردی؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
کدوم استانی .چه هنری داری؟ عزبزم با حقوق شاگردی دستیاری ک نمیشه رفت ی شهر دیگه زندگی تنهایی کنی

تنها نیستم به جز اشپزیم که خوبه هنری بلد نیستم اگه نگهداری از سالمندم باشه انجام میدم

من میخوام از خونه برم بدون اینکه رد و نشونی ازم بگیرند روزنامه به دردنمیخوره

ببین هیچ جا مثل خونه ادم نیست وهیچ کس مثل پدر ومادر دلسوز ادم نیست اگرم چیری بهت میگن از روی دلسوزی هست ولی متاسفانه دیر به این نکته میرسیم