آره اگه هم خراب کرد فدا سرش من خیلیاشو دادم ب خواهرزاده هام کن فیکون شدن😂
دقیقا برادرزاده های منم ی عروسک یادگاری داییم بود برای همه نوه ها خرید، موهاشو کندن 😭😭😭😭الان همه آک دارن عروسکو، واسه من عین انابل شده😂😂😂عکسشو گروه خانوادگی گذاشتم همه از ترس...😲😁😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا برادرزاده های منم ی عروسک یادگاری داییم بود برای همه نوه ها خرید، موهاشو کندن 😭😭😭😭الان همه ...
من یه عروسک داشتم عمم از خارج اورده بود برام
خ دوسش داشتم
دادمش خواهرم
اونم داد دخترش
دست وپاشو کند موهاشم کند صورتشم خط خطی کرد😿
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
اینجور چیزا فقط برای خود آدم دوست داشتنیه بهتره این وسایل یادگاری رو یا خودت نگه داری یا بدی به کسی ...
آره
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤