2777
2789

منکه مجردم هنوزم عاشق عروسکامم چنتاشو گذاشتم تو دکور اتاقم 

همشونم نگه داشتم حتی تو سیسمونی خودم که م یخواستم به دنیا بیام مامان مامانم ماشینم برام گرفته بود هنوز دارم همرم گذاشتم تو کارتن ت کمد دیواری ازدواج کردم با خودم میبرم ان شاء الله برای نی نی خودم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ن تنها همه رو اوردم بلکه هنوزم میخرم😂😂😂

منم منم

یعالمه خرس و خرم شوهرم خریده واسم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نابود تخریب😫 😁😍😍😍فدا سرشون

آره اگه هم خراب کرد فدا سرش

من خیلیاشو دادم ب خواهرزاده هام

کن فیکون شدن😂

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
نه دخی

خداروشکر من پیشه مادرشوهرم زندگی میکنم واقعا زندگی زهرمارم شده صبح تا شب فقد کار میکنم استراحتی ندارم الانم ب بهونه خابیدن امدم اتاق یدونه پسر داره نمیتونه ازشون جدا بشه ولی من بدجور دارم اذیت میشم😭😭😭

خداروشکر من پیشه مادرشوهرم زندگی میکنم واقعا زندگی زهرمارم شده صبح تا شب فقد کار میکنم استراحتی ندار ...

عزیزم بگردم بچه داری؟ بیار سرت گرم میشه پدرشوهرتم هست؟