2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت پیشنهاد میکنم چند تا اهنگ شاد ، فیلم کمدی ، یا کتاب بخون 

حتما حتمابه خودت برس چون بدن بعد از دوره نقاهت ضعیف تر از قبل میشه که اینم طبیعیه 

آب خیلیییییییییی زیاد بخور ، اگر میتونی خاک شیر و تخم شربتی و آب میوه هم زیاد بخور 

بعد از اینکه خوب شدی و حالت مثل قبل شد ورزش رو جدی بگیر 

تا یه مدت مواد غذایی فست فودی و زیاد روغن دار رو کنار بزار

ببین مادر من ناخودآگاه فکرش میرفت سمت چیزای منفی که اصلااتفاق نیوفتاده 😁

من واقعا از اساتیدم پرسیدم و گفتن این ویروس روی ذهن تاثیر میذاره ، جای نگرانی نیست ، جز عوارض بیماری هست 

حالا گفتن نداره افکار منفی ولی جدی میگم روحیت رو نثل یک گیاه پرورش بده 

همین الآن برو چتد تا آهنگ شاد گوش کن ، چند تا فیلم کمدی ببین 

اگر زبانت خوبه سریال friends رو توصیه میکنم ( دوستان )

حتی اگر وقت نداری توی گوگل یا اینستا سرچ کن فیلم کمدی 

یا کلیپ کمدی ، مثلا کلیپ های حامد آهنگی خیلی خنده دارن😅😅

ببین مادر من ناخودآگاه فکرش میرفت سمت چیزای منفی که اصلااتفاق نیوفتاده 😁 من واقعا از اساتیدم پرسید ...

من بعضی وقتا گریه میکنم یا مثلا شبا میترسم بخوابم و اینا ایشونم اینجوری بودن؟

همش استرس دارم

استرس کیلو چنده بابا گرفتی خوب شدی رفته ولی تا دوماه بدنت ضعیف که اونم طبیعی .من چی بگم تو۴۰ روز ۳ تاعمل رفتم بخوام تعریف کنم ازخنگیم میخندی فقط

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

دقیقااااااا 

مامان من گوشیشو میذاشت کنارش که اگر شب حالش خوب نبود سریع بهما زنگ بزنه 

حالا ما اتاق کناری بودیما 😅😅

میگم اصلا ناراحت نباش ، فقط بخند به این حالتی که ویروس برات ایجاد کرده چون کاملا گذراست و طبیعیه 

حتما آهنگ و فیلم کمدی ببینیا 

خودت متوجه تاثیرش میشی عزیزم