2777
2789
تو خوبی من روز37هستم دارم دیواانه میشم هنوز بزور میرم تا دسشویی استرس اضطزاب یه لحظه ولم نمیکنه خسته ...

عزیزم همه همینطورین. منم کرونا گرفتم همین حس رو دارم. سعی کن به این فکر کنی که همه درگیرشن تموم میشه و مزگذره از من هم تموم میشه. ماندگار نیست این حسا بنرور کم میشه بی توجه باش نسبت بهش

منم چهار ماه درگیرش بودم و با شیب ملایمی کم کم علائمم کم شد و بهتر شدم ماه اول که حملات پانیک و استرس و اضطراب شدید داشتم ماه بعدش بیقراری و گریه افسردگی،ماه بعدش افسردگی صبحگاهی و خستگی و بی انرژی بودن و ماه بعدش گاهی احساس غم و اضطراب بهم دست می‌داد،  الانم اگه فعالیت فکری و جسمی زیاد کنم یا استراحتم کافی نباشه تا کوچکترین فشار عصبی ای بهم بیاد علائمم کمی برمیگرده ، تا میتونید استراحت کنید و خودتون رو تقویت کنید چون بدنتون ضعیف شده چیزهای مقوی بخورید از فست فود و غذاهای مونده و کارخونه ای و چیزهای سودازا مثل عدس و بادمجون و قارچ و سردیجات و ترشیجات پرهیز کنید عسل و ژل رویال و دمنوش یا شربت اسطوخدوس و شربت عسل گلاب زعفران، بادام درختی و مویز و کشمش و خرما بخورید مصرف کافئینتون رو کم کنید چون باعث اضطراب میشه، عطرهای گرم مثل گل محمدی و نرگس و یاس و دود اسفند استشمام کنید از فضای مجازی و اخبار و  آهنگ و فیلم غمگین دوری کنید رو به معنویات مخصوصا نماز و قرآن بیارید پیاده روی و ورزش سبک و طبیعت گردی هم خیلی خوبه ،انشالله زودتر بهبود پیدا میکنید

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت حس افسردگی هست من میخوام برگردم به زندگیم عادیم

سلام من ۴۰ روز از گرونام میگذره ولی الان حالت افسردگی و پوچی دارم دکتر هم رفتم قرص فلوکستین ۱۰ داد میخواستم بپرسم شما بعد چه مدت گامل روحیت خوب شد ؟؟؟

منم چهار ماه درگیرش بودم و با شیب ملایمی کم کم علائمم کم شد و بهتر شدم ماه اول که حملات پانیک و استر ...

من بعد ۴۰ روز که از کرونام میگذره درگیر بی انگیزگی و افسردگی شدید شدم دکترم رفتم فلوکستین ۱۰ داد بهم میخواستم بپرسم این واقعا کامل گی خوب میشه ؟ تو خوابم بعضی وقتا میپرونه

من بعد ۴۰ روز که از کرونام میگذره درگیر بی انگیزگی و افسردگی شدید شدم دکترم رفتم فلوکستین ۱۰ داد بهم ...

منم دکتر زیاد رفتم و آلپرازولام، سرتالین و کلونوزپام بهم دادن من هیچ کدوم رو نخوردم و سعی کردم با روش‌های طبیعی حالم رو خوب کنم اما خب تقریبا ۶ ماه طول کشید، ۳ماه اول که افتضاح بودم از مهر شروع شد بهمن ماه کمی بهتر شدم ولی تا اسفند هنوز وضعیتم استیبل نبود و گاهی دوباره حال بد بهم دست می‌داد ،تو افراد مختلف متفاوته شاید شما زودتر خوب شین چون دارو مصرف میکنین، هنوز گاهی تپش قلب دارم و لاغریِ بهم مونده اما حال روحیم خداروشکر بهتره 

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد