2777
2789
عنوان

به نظرتون.....

86 بازدید | 21 پست

چند روز پیش یه خانومی تو یکی از تایپیکها گفته بودن که اگه توی واتساپ قسمت تنظیمات، رسید خواندن رو غیر فعال کنیم، وضعیت کسی رو نگا کنیم طرف متوجه نمیشه. درسته؟؟

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اشتباهه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ن گلم ربطی بهم ندارن فقط اگ یکی بهت اس بده و نگاه‌ کنی اون تیک آبيه برای طرف نمیره و طرف فک میکنه ک نگاه‌ نکردی مگر اینکه جواب پیامشو بدی 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
ن گلم ربطی بهم ندارن فقط اگ یکی بهت اس بده و نگاه‌ کنی اون تیک آبيه برای طرف نمیره و طرف فک میکنه ک ...

آخه من با گوشی شوهرم امتحان کردم

وضعیتش رو نگا کردم ولی اسمم نیفتاد توی لیستش

باز میخواستم مطمئن بشم آخه بعضیا حرف شما رو میزنن

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....
شما امتحان کردین؟

ببین بخوای استاتوس واتساپ چک کنی ولی نفهمه طرفت فقط یه راه داره اونم  بری تو فایلهات پوشه ی واتساپ اونجا یه پوشه داره به نام استاتوس اونجا ببینی اونم فقط عکس 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اف ام واتساپ نصب کن بعد وقتی استوری کسیونگا میکنی اونجا علامت داره دلت بخادمیزنی ک بفهمه نگا کردی دل ...

همون توی برنامه بازار بزنم اف ام واتساپ؟

ن عزیزم از گوگل دانلود میشه فوق العادس تازه اگه کسی پیامشوپاک کنه واسه توپاک نمیشه😉

اگه من پاک کنم چی؟