2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 31 پست
حتما یه کسی رو در نظر داشته باش...حیفه شغلته..بچه ها بزرگ میشن فراموش میکنن اصلا یادشون نمیمونه که ب ...

اخه تو این وضعیت اقتصاد واقعا با حقوق یک نفر نمیشه زندگی کرد خوب اون بچه هم به دنیا میاد باید فکر آیندشو کردسختیش یکی دوساله اوله که اونم زود میگذره من که تصمیم اینه شاید خواهرم قبول کنه ماهانه حقوق بدم بهش و نگهش داره میدونمم خیلی خوب نگه میداره گفته من نگه میدارم حالا ببینیم خدا چی میخاد

شما درست میگیولی اگه تاپیکای قبلمو  بخونید متوجه میشید شرایط اقتصادی خوبی نداریم فعلا...من از پ ...

من خودمو میگم ولی حاضر نیستم به هیچ قیمتی بچه ام زیر دست هیچی حتی مادرم مادر شوهرم چه برسه به پرستار بزرگ بشه نظر شخصی بود

بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودمو میگم ولی حاضر نیستم به هیچ قیمتی بچه ام زیر دست هیچی حتی مادرم مادر شوهرم چه برسه به پرستار ...

شما شاید وضعیت مالیت تو حدی هست که راحت بتونی برای آینده بچت برنامه ریزی داشته باشی یا بتونی خیلی راحت هر چیزی خواست براش تهیه کنی یا لباسای خوب خورد و خوراک خوب براش تهیه کنی اگه اینجوری باشه هیشکی قبول نمیکنه بچشو بسپره دست دیگران 

چه خواهرشوهری داری من که عمرا بچه نگه دارم 

خودش گفت نگه میدارم ولی بعد زد زیرش...وگرنه من از اول دنبال پرستار بودم اینا گفتن نه نمیخواد بچمونو بدی دست غریبه....بعدشم که پرستار گرفته بودم مادرشوهرم اشک میریخت میگفت بچه رو کاریش نکنه ... گفتم بنظرت چیکار کنم ...تو به من بگو

از طرفی هم دخترشو نمیتونست راضی کنه...منم گفتم توقعی ندارم من از اولشم دنبال پرستار بودم همه این روزا رم میدیدم

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
شما شاید وضعیت مالیت تو حدی هست که راحت بتونی برای آینده بچت برنامه ریزی داشته باشی یا بتونی خیلی را ...

نه بخدا هیچ کدوم از اینا کا عرض کردی نیس هیچ کدومممم

بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......
من خودمو میگم ولی حاضر نیستم به هیچ قیمتی بچه ام زیر دست هیچی حتی مادرم مادر شوهرم چه برسه به پرستار ...

بله عزیزم میدونم چی میگی ولی وقتی من نرم سر کار قسطامون دوبرابر میشه...شاید باور نکنی پارسال اینموقع یه اپارتمان کوچیک خریدم متری 6500 امسال شده 14میلیون...من خودم موهای سرم سفید شد تو اون مدت که بچم بیقراری میکرد...انقد داغون شدم که ....ولی هیچکس کمک نمیکنه به آدم حتی خواهرشوهرم حاضر نشد بچمو بگیره که من ماهی 1 میلیون پول پرستار ندم هرچند بهش گفتم من بعدا که وضع مالیمون بهتر شد همه ی این روزا رو مثل یک پرستار حساب و پرداخت میکنم...ولی هیچکس به آدم کمک نمیکنه و ادم مجبوره خودش گلیمشو از آب بکشه بیرون

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
نه بخدا هیچ کدوم از اینا کا عرض کردی نیس هیچ کدومممم

به نظر من بچه رو صرفا نباید فقط به دنیا اورد نمونش خود من و همسرم چند ساله ازدواج کردیم نتونستیم درست حسابی بگردیم خوش بگذرونیم چرا چون پول نداشتیم هر چی میومد میرفت واسه قسط خونه عمر داره میره ولی هیچی نمیتونه جای اون خوشیامونو بگیره اگه پدر و مادر ما هم از اولش فکر اینده ماها بودن حداقل واسه عروسی گرفتن یا خونه خریدن کمک ناچیزی میکردن ما هم خوش میگذروندیم واسمون عقده نمیشد منی که اون بچه رو دارم به دنیا میارم در مقابلش مسئولم باید به فکر همه چیش باشم لباسش خوردو خوراکش آیندش که خدا نکرده فردا دست یکی یه چیزی دید دلش خواست نگه بابام که پول نداره واسم بخره واسش عقده نشه باعث بشه اعتماد بنفس نداشته باشه 

وای منم میخوام بچه بیارم و سرکار برم... خیلی نگران این موردم .... مهدهای قابل اعتماد نیستن بزاری؟

نه عزیزم الان تو کرونا بستن و اگه باز بودن هم نمیذاشتمش بخاطر کرونا

نمیشه شوهرت بیشتر کارکنه

نه شوهرم دانشجوی دکتراس.درس داره.تازه شهریه اونم هست

حتما یه کسی رو در نظر داشته باش...حیفه شغلته..بچه ها بزرگ میشن فراموش میکنن اصلا یادشون نمیمونه که ب ...

نمیشه بخاطر بچه خودتو وقف کنی....... فردا بچه بزرگ میشه و میره ..تو میمونی و عمر رفته ات

نه عزیزم الان تو کرونا بستن و اگه باز بودن هم نمیذاشتمش بخاطر کرونا

ای وای از کرونا.... یه عده رو دیدم تو اداره ها همه همکترا یه پرستار میگیرن و تو یه اتاق بچه ها رو میبرن اداره و پرستار نگهداری میکنه..اگر امکانش هست پیشنهاد بدین ب همکارانتون

ای وای از کرونا.... یه عده رو دیدم تو اداره ها همه همکترا یه پرستار میگیرن و تو یه اتاق بچه ها رو می ...

اره خودمم دیدم ولی اداره ما قبول نمیکنه