2777
2789
عنوان

لرز لحظه ای دخترم

117 بازدید | 6 پست

سلام خانوما دخترم ۱۰ ماهشه از هیچ نظری مشکل نداره و یه دو سه هفته ای میشه موقع بازی کردن یا نشستن اینا یهو لحظه ای میلرزه خیلی نگرانم برا امروز وقت دکتر گرفتم چند روز پیش هم مریض بود از این ویروس های جدید گرفته بود تو بیمارستان بستری شد و اونجا همه جور آزمایش کردن سالم بود برا شما یا اطرافیان این جور مورد پیش اومده .خیلی شلوغ و شیطونه 

و فقط یبوست داره همین 

نسوخته ؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم چه جور لرزی دیروز دکتر آنلاین گف لرز متفاوته دستت جلو میاد یا درجا میلرزی

ناخوادا گاه مثلا دارم حرف میزنم یا کارامو میکنم بدنم میلرزه 

البته نه همیشه ها ممکنه تو سالش 10 بار هم نشه

اما برام عجیبه چرا یهو اینطور میشم