2777
2789
عنوان

چرا ما زن ها انقد بی ارزشیم

474 بازدید | 30 پست

دلم خیلی گرفته

چرا تو این دنیا هیچ اررشی برای زن قائل نشده

درد میکشیم اما میمونیم زندگی میکنیم

چهار سال با بی پولی بدبختی نداری ساختمو سوختیم به امید اینکه قسطا تموم سه زندگی خوسی داشته باشیم😭

الانکه یه ماه تموم دیگه تموم میشه شوهره بی معرفتم سر هیچ وپوچ میگه قیچیت میکنم کفشاتو جفت میکنم

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونوقت با حضور چنین مردی مادر شدی؟ 

بعضی مردها بلد نیستن چجوری رفتار کنن و برخورد کنن یکم از روایت ها و زندگی های اهل بیت بهشون بگید تا شاید آدم باشن یاد بگیرن

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
بگو مهریه مو تا قرون آخر باید بدی .بعضی مردها همیشه باید زیر قرض و بدهی باشن وگرنه خودشونو گم میکنن

به اونجا برسه همه رو میگیرم ازش هیچی نداشت من زنش شدم یه پراید ۸۶ داقون داشت من صاحب خونه وماشینش کردم

یه جمله هست میگه وفاداری زن موقع بی پولی شوهرش معلوم میشه وفاداری مرد موقع پولداری خودش 😔چه بی معرفت و قدر نشناس 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
اونوقت با حضور چنین مردی مادر شدی؟  بعضی مردها بلد نیستن چجوری رفتار کنن و برخورد کنن یکم از ر ...

دلم داره آتیش میگیره از دیشب انقد گریه کردم 

یه جمله هست میگه وفاداری زن موقع بی پولی شوهرش معلوم میشه وفاداری مرد موقع پولداری خودش 😔چه بی معرف ...

خیلی نامرده 

کارا براش کردم هیچکدوم ندید

چون خودمون برا خودمون ارزش قائل نمیشیم .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
طلاق

عزیز دلم منم ازاین نامرديهااااا زياااااااد دیدم بسپر به خدا .من تازه فهمیدم خوبی کردن زیاد باعث سوبرداشت میشه اون طرف نميگه از خوبیه میگه بدبخت و نوکر منه .من یه خواهر دارم مدام خونه ماست منم تا دلت بخواد براش میشستم وميپختم ولی ميري خونش اون میگه کارای منم انجام بده فهمیدم این از خوبی من سواستفاده میکنه زیادی خوب نباش داستان میشه تعادل داشته باش مردم سمت کسی ميرن که برده نباشه متعادل باش دربرابر کاری که براش انجام میدی ازش توقع داشته باش همین اون آدم خوبيه