2777
2789
عنوان

داماد ۴۵ ساله و عروس ۱۵ ساله😷

1884 بازدید | 50 پست

اول ک بگم پسر خالم ۲۵ سالش بود ک عاشق ی دختری شد بعد اون دختره پسر خالم رو نخواست ووو رفت عروسی مروسی کرد حالا چند تا هم بچه داره ک تا الان پسر خالم هنوز ب داغ اون هیچ عروسی ووو هیچ نامزدی نکرد حتی ی دفعه اومده بود ب زور خالم رفن خاستگاری ی دختری رفته بود تو اتاق با ی دختری حرف بزنن ب دختره گفته بود وقتی میریم بیرون بگو از من خوشت نیومده😐😐😃 اون دخترم همینو گفت و خلاص الان حدود ۴۵‌ سالشه پسر خالم ک چند روز پیش با ی دختره ۱۵ ساله عروسی کرد 😷حالا کاش دختره دختر بود جاریش رو میخواد بخوره 

ی شب قبل عروسی جاریش بش گفت بیا عزیزم کمکت بدم اتاق رو بچینی ی چشم غره ای اومد بعد گفت لازم نکرده وو رف 😒 شب عروسی دختره از ماشین پیاده نمیشد میگف خونه رو بزنید ب نامم چون بابات مریضه (ب پدر خالم میگفت) باید این خونه ب نام من بشه بعد با هزار تا حرف اوردنش پایین ولی خونه رو ب نامش نزدن بعد اینو بتون بگم پسر خالم چیزی نیسش هااا جلو رویما لباساش رو عوض میکنه دست و پاچلفتیه وو شلوارک میپوشه ک همه جاش معلومه بعد این پیرهن شو جلو همه میده بالا دست میکنه تو نافش و دو دیقه ای ی بار میزنه رو شکمش😒😅خلاصه دیگه یک ب یک بدتر😕الانم خواستم با این خاطره ی دو روز پیشم حوصلتون سر نره ایشالله خوش باشید و صاحب همچنین زنی در فامیل نشید 

در ذمن من ۱۴‌ سالمه هنوز نمیودم شوهر چیه بعد این با ۴۵ سالههه😷😅😅😅واقعااااا براوووووو اونم با همچین مردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوندم ولی من اگ ببینم کنار شخص 45 ساله احساس خوشبختی میکنم باهاش ازدواج میکنم ولی اینکه دختر 15 ساله رو بلند کنن بدن بش خیلی ظلمه اون بچه تو این سن حتی نمیتونه تصمیم بگیره چ برسه اینکه بخاد حس خوب بگیره از مرد سن بالا و بخاد درک کنه ک این ادم حس خوب میده بش یا حس بد هرچند اون ادم خوب باشه ولی برا ی 15 ساله خوشایند نیس کنار چنین مردی

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖