2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهههه یادم اومد کی هستی لانتی چ تاپیک خوشمزه ای زده بودی هنوز گشنمه😂😂😂💔

عزیزممممم😂😂😂😂😍😍😍😍😍ظهرش چی خوردی

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
خدامشکلتو حل کنه عزیزم 

ممنون عزیزم.. الان بیشتر از این که مشکل دارم دلم میسوزه چرا همنوع خودم میاد بهم تهمت میزنه مگه من مرض دارم دروغ بگم حتی زحمت نداده بره تاپیکام و بخونه

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

همین الان تو راه باشیم اثاث ببریم شهر خودمون غربت خیلی سخته البته فقط این نه دلم یه عالمه خرید میخواد کار زیاد دارم ب خودن برسم گواهینامه بگیرم پول دار شم ولی همش فکره😔

ممنون عزیزم.. الان بیشتر از این که مشکل دارم دلم میسوزه چرا همنوع خودم میاد بهم تهمت میزنه مگه من مر ...

تایپک دروغ زیاددیدن شایددلیلش اینه بی احترامی بهت نباشه عزیزم منظورم تونبودی

ولی بنظرم آدم تاواقعا نیازنداشته باشه چیزی نمیگه خدا ب داد همه برسه وگره گشای همه بشع

میگذره....ولی ردش میمونه
خیلی سرده😕

اونم دردی است که هرگزوهرگزدرمان نخواهدشد...تاحدودی مشاوره بلدم کلینیک کارمیکنم..درخواست دادم خواستی قبول کن تاراهنمایی تون کنم..فقط بخاطر دوام زندگی  ات اگربچه داری..ورضای خدای بزرگ..

مهم انسانیت ووجدان توسط دیگرمسائ