2777
2789

دو سال و نیمه تو رابطه باهاشم. هم مامان من میدونه هم مامانه اون. هم من اهل کارم و جمع کردن زندگی هم اون. خیلی بهم ابراز علاقه میکردیم. همه چی خوب بود جز اینکه اون رفیق باز بود و من هر کار می‌کردم کنار نمیذاشت. میگفتم هفته ای دو سه شب با دوستات باش پشت هم نرو. دیگه آخرا کار به دعواهای شدید کشید سر رفیق بازیاش. از غر غرای من می‌ترسید. بار إخر دروغ گفت بهم گفت خونه ام. زنگ زدم خواهرش. اونم گفت خوابیده. تاکسی گرفتم رفتم جلو در خونشون دیدم ماشینش نیست. ساعت 2 شب اومد گفت خواب بود. گفتم دروغ نگو اومدم جلو در خونتون. لو داد که بیرون بود. منم کات کردم. کادوهامون رو بهم پس دادیم. ولی خیلی دوسش دارم انگار یه تیکه از قلبم کنده شده. دوس دارم برگرده. میدونم من نباید برگردم. یعنی میتونه درست شه؟ باید امیدوار باشم یا باید تموم شه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا حساسیت بیش از حد چه تو رابطه چه زندگی زناشویی کار دست ادم میده

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
خیلی برام سخته. کلی واسه آیندمون و ازدواج برنامه ریخته بودیم😭

میدونم گلم ولی تو وقتی کنار نمیای و اونم کنار نمیزاره نمیشه ک اینجوری

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

وااااییی چقد ارین کارآگاه بازیا بدم میاد طرف میخاسته ناراحتت نکنه تو اصرار داشتی ناراحت شی هر کس با یه فرهنگ بار اومده همسر منم بی نهایت رفیق باز بووووود تو دوستیمون اما بعد نامزدی تا همین الان که ۹ سال از آشناییمون گذشته بهتر و بهتر شد هرروز و الان دیگه شده ماهی یکبار

آدمن اوناام دیگه خوبه خودخواه نباشیم زن باز که نیس با دوستاشه متاسفانه شرایط کاری افتضاح باعثشه چکار کنه بشینه تو خونه!

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
یعنی اشتباه از من بود؟ 😔

آخه کنترل بیش از حد و اینکه دنبال این باشی که تو دروغ میگی من راست میگم هم به خودت آسیب میرسونی هم‌ به رابطتت مردا از کنترل بیش از حد بدشون میاد باید جوری باهاش باشی که مثل یه رفیق باشی انقدر بی نیازش کنی که خودش قید این رفیق بازیاشو بزنه

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
وااااییی چقد ارین کارآگاه بازیا بدم میاد طرف میخاسته ناراحتت نکنه تو اصرار داشتی ناراحت شی هر کس با ...

من اعتقاد داشتم که باید تعادل داشت ولی متأسفانه اون نمیتونست. از طرفی دوستاش آدمای نرمالی نبودن. حساسیتم کار دستمون داد. 

عزیزم آدم رفیق باز به درد زندگی نمیخوره نمونه اش شوهر خواهرم با اینکه دوتا بچه داره بازم ول کنه رفیقاش نیست اصلا کوتاه نیا تا عادتش رو بزاره کنار رفاقت ماهی یه بار نه اینکه همیشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

عزیزم آدم رفیق باز به درد زندگی نمیخوره نمونه اش شوهر خواهرم با اینکه دوتا بچه داره بازم ول کنه رفیق ...

دقیقا از ترس اینکه تو آینده هم نتونه بزاره کنار مجبور شدم اینکارو کنم... مرسی از دلداریت

من اعتقاد داشتم که باید تعادل داشت ولی متأسفانه اون نمیتونست. از طرفی دوستاش آدمای نرمالی نبودن. حسا ...

چون واسه خودت تعریف نکرد حد و مرز چیزایی که بهت مربوط میشه با دوستا بودن واقعا شخصیه مگه خیانت یا کار اشتباهی انجام بدن

درضمن همسر منم خودش تجربه کرد دوستای بدش رو گذاش کنار شما دوستشی عشقشی نه مامانش تو چرا خودتو دخالت میدی؟! اگه واقعا مشکلی باشه خانوادش حلش میکنن و این موضوع زمانبره  دیگه پدر مادرش قطعا بیشتر از شما در جریانن و عاشق بچشونن ولی با سیاست کنار بچشونن تا به راه بدی کشیده نشه و به مرور دوس بازی رو بذاره کنار

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
دقیقا از ترس اینکه تو آینده هم نتونه بزاره کنار مجبور شدم اینکارو کنم... مرسی از دلداریت

به نظرم بهترین کارو کردی کاش خواهر منم از اول مثل شما سفت وسخت میگرفت اصلا هم ناراحت نباش به خودت ارزش قائل شو اگه شمارو واقعا بخواد باید کنار بیاد با مسئله شما نه اینکه بدتر دروغ بگه و قایم کنه ان شاءالله که بهترین اتفاق ها براتون رقم بخوره عزیزم

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

چون واسه خودت تعریف نکرد حد و مرز چیزایی که بهت مربوط میشه با دوستا بودن واقعا شخصیه مگه خیانت یا کا ...

من رفت و آمد داشتم دیدم دوستاش گُل میکشن فوت می‌کنن تو صورتش که وسوسه شه پدر مادرش ندیدن که. من دیدم دوستاش چقدر کثیفن... فک میکنم پدر مادر از یسری چیزا خبر ندارن که چه شدتی داره.