2777
2789

من هستم😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم😁

پزشکی خوبه؟ راسته میگن غمر اذم تلف میشه سختی زیاد داره ادم افسرده میگیریچه باید بالا ده ساعت درس خوند؟

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
پزشکی خوبه؟ راسته میگن غمر اذم تلف میشه سختی زیاد داره ادم افسرده میگیریچه باید بالا ده ساعت درس خون ...

راست میگن

منم از خود دانشجوهای پزشکی شنسدم

ولی جالبه همه شون به این راه غلط ادامه میدن و بیشتر افسردگی میگیرن و تخصص میخونن و دنبال پول جمع کردن میرن

ففط ما گوشامون درازه😑

پزشکی خوبه؟ راسته میگن غمر اذم تلف میشه سختی زیاد داره ادم افسرده میگیریچه باید بالا ده ساعت درس خون ...

بستگی به علاقه داره .اگ آدم علاقه داشته باشه قطعا سخت نمیشه براش.ولی در کل اره خیلی سخته .ولی به نظرم عمر آدم تلف نمیشه چون نتیجه ی زحمتایی ک میکشه رو در نهایت میبینه .افسردگیم معمولا شبای امتحان دچارش میشیم تا خود صب معمولا وقتای امتحان همیشه بیداریم .مشکلش اینه ک از شدت بی خوابی و استرس آدم زود پیر میشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
شما دانشجوی پزشکی هستین😍😍 سال چندم؟

بله .سال چهار 

راست میگن منم از خود دانشجوهای پزشکی شنسدم ولی جالبه همه شون به این راه غلط ادامه میدن و بیشتر افس ...

واقعا راست میگیا چرابااینک اینهمه سختی داره خودشون ادامه میدن؟

راسته میگن پزشکی ده سال دیک اشباع میشه؟

بستگی به علاقه داره .اگ آدم علاقه داشته باشه قطعا سخت نمیشه براش.ولی در کل اره خیلی سخته .ولی به نظر ...

بنظرت پزشمی خوبه یا فیزیو؟

هر روز حدودا چندساعت مطالعه داشتید ک پزشکی قبول شدید؟ 

من ی سال پشت موندم سال اول کم بود ساعت مطالعم ولی سال دوم بعد از عید به ۸ و گاها ۱۰ ساعتم رسوندم

واقعا راست میگیا چرابااینک اینهمه سختی داره خودشون ادامه میدن؟ راسته میگن پزشکی ده سال دیک اشباع می ...

هر رشته ای که میری برو دنبال علاقه ات اینجوری همیشه برات کار هست

پزشکی اگه با نیت پول در آوردن میری دورشو خط بکش

بله .سال چهار 

واییی😍😍😍خوش به حالت موفق باشی . 

من ۱۴۰۱ کنکور دارم دارم دیوونه میشم شما چیکار میکردین سال کنکور چجوری قبول شدین ؟ 

من تا حالا دهم و یازدهم رو خوب نخوندم یعنی یجورایی اصلا نخوندم اللن میخوام تو یک سال باقی مونده عزمم رو جزم کنم واسه پزشکی به نظرت میشه تو با یک سال درس خوندن پزشک شد؟