2777
2789

من بچه خواهر اینجوریه خیلی عذیت میشه

اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕      بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&&&&&𝘳&𝘬🆇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ، رسما سرویسم کرد ، الان دوسال و نیمشه ، باز هم‌گاهی مریض بودنی و بهونه کردنی میگه تو پتو تابم بدین

براش گهواره ، تخت و ننو گرفتیم ولی تو هیچکدوم نخوابید ، فقط پتو که با دست حرکت بدیم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

خواهرزادم اتیسم داشت کوچیک که بود اینطوری بود خیلی هم کم میخوابید

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
عنوانت چه ربطی داشت😂😂😂

منم اومدم تو تاپیک که درمورد چیز مورد علاقم بحث کنم  

کسی رو به خاطر علایق و چیز هایی که دوست داره به مسخره نگیر همه ازادن تاچیزیو دوست داشته باشن که می خوان   army &blink

بد عادت شده عزیزم.هرجور عادتش بدی از اول همونجور میخوابه.

چند روز رو پات یا تو گهواره و تخت یا هرجایی فکر میکنی بدارش تا یاد بگیره درست بخوابه.اولش سخته و گریه و ری قراری میکنه اما روز سوم چهارم عاد ت میکنه

خوب براش بخر آمادشو که اذیت نشی فقط باید تابش بدی

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏