2777
2789

اره تو دانشگاه یه رشته بهتر میخوندم و الکی موقعیتای ازدواجو رد نمیکردم به بهانه درس که اخر سر مجبور شم بخاطر اینکه سنم بالا رفته بود و از شر غرهای مادرم و چرت گفتن اطرافیان انتخاب اشتباه کنم و بعد جدا شم، البته دوباره ازدواج کردم همسرم مرد خوبیه اما درامدش کمه و تحصیلات چندانی نداره😞 کلی برنامه داشتم برا ایندم و زندگیم همش پرپر شد

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا بگین طلاق گرفتن خیلی سخته؟

اره، اولش تو زندگی کلی عذاب میکشی بعد که جدا میشی همش نگران اینده ای، تازشم حرف چرت اطرافیان به کنار

من شوهرم خیلی اذیتم میکنه امشب درست  ساعت تمام ازش کتک خوردم بچه ام دارم😔

الهی عزیزم، من هشت ماه زندگی کردم باهاش دیدم ادم نیست و اینده ای باهاش ندارم جدا شدم، سعی کن درست کنی زندگیتو جدا شدن با بچه سخته

الهی عزیزم، من هشت ماه زندگی کردم باهاش دیدم ادم نیست و اینده ای باهاش ندارم جدا شدم، سعی کن درست کن ...

من ۵ ساله زندگیمون همیشه بخاطر هیچ و پوچ کتک خوردم ولی امشب دیگه در حد مردن بود اگه جایی داشتم بخدا الان میرفتم برای همیشه

من ۵ ساله زندگیمون همیشه بخاطر هیچ و پوچ کتک خوردم ولی امشب دیگه در حد مردن بود اگه جایی داشتم بخدا ...

پدرو مادرت چی میگن، داداشات، اجازه نده دست بلند کنه روت

بچم التماس میکرد میگفت باباجون مامانو نزن میبینی من چقدر بدبختم

وقتی مشکلی پیش میاد سعی کن از مشاور کمک بگیری، فردا زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاور بهزیستیه رایگانه، هر شهرم مربوط به خودشه یعنی خط تهران نیست و مال استان خودتونه، ان شالله ارامش بده به دلت خدا

وقتی مشکلی پیش میاد سعی کن از مشاور کمک بگیری، فردا زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاور بهزیستیه رایگانه، هر شهرم مرب ...

ممنونم عزیزم فقط بگو مهریه امو میتونم بگیرم اگه طلاق بگیرم؟شوهرم مغازه و ماشین بنامشه شغلش ازاد

ممنونم عزیزم فقط بگو مهریه امو میتونم بگیرم اگه طلاق بگیرم؟شوهرم مغازه و ماشین بنامشه شغلش ازاد

والا اینبار دست روت بلند کرد شکایت کن ببر پزشکی قانونی، باید ثابت کنی دست بزن داره