2777
2789
عنوان

دلم گرفت

87 بازدید | 11 پست

با این که بعد سه سال مستاجری خونه خریدیم و خیلی براش ذوق داشتم ولی امشب دلم خیلی گرفت وقتی دیدم بابام به حسابمون ۴تومن زده به عنوان کمک

شاید از نظر شما کم باشه ولی خانواده من وضعشون خوب نیست خیلی و کلی وام و قسط هم دارن و میدونم پولی که برای مخارج این ماهشون بوده داده به ما

اصلا راضی نبودم کمک کنن ولی حالا دیگه نمیتونم به شوهرمم چیزی بگم چون خونواده شوهرمم ۴۰تومن کمک کردن میگه این چهار تومن به چشمت اومد

کاش میشد بهشون برگردونم اصلا دلم راضی نیست و داره میترکه خودمم هر چی داشتم دادم واسه خونه هیچی ندارم نمیدونم چیکار کنم از غصه نتونستم بخوابم

کاش بدونی اونها چقدر خوشحالن که تونستن به دخترشون کمک کنن تا خونه دار بشه

احساس خوبی دارن که تونستن به دخترشون کمک کنن

این حال خوبشون رو خراب نکن

خونتون مبارکتون باشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منزل نو مبارک، بعدا واسه بابات جبران کن، اصلا ب شوهرت هم نگو، وقتی پول اومد دستت تو هم بریز ب کارت بابات

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
کاش بدونی اونها چقدر خوشحالن که تونستن به دخترشون کمک کنن تا خونه دار بشه احساس خوبی دارن که تونستن ...

ممنون عزیزم آخه خیلی دلشوره دارم میدونم آنچنان پولی نداشتن میترسم مامانم تنها انگشترش رو فروخته باشه رومم نمیشه بپرسم از کجا دادین

منزل نو مبارک، بعدا واسه بابات جبران کن، اصلا ب شوهرت هم نگو، وقتی پول اومد دستت تو هم بریز ب کارت ب ...

ممنون گلم 🌻🌻🌻آخه خونوادم واقعا تو شرایط که بتونن کمک کنن نیستن خیلی نگرانم

ممنون عزیزم آخه خیلی دلشوره دارم میدونم آنچنان پولی نداشتن میترسم مامانم تنها انگشترش رو فروخته باشه ...

بیخیال عزیزم

دستت که باز شد براشون جبران میکنی🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
براشون دعای خیر کن.. اونا خوشحالی تو رو میبینن شادن.. اونا جز خوشبختی تو چیزی نمیخان..

ممنون عزیزم💕وقتی میبینم خونه زندگی خودشون چجوری و اون پول میتونستن واسه خونه خودشون خرج کنن دلم بیشتر میشکنه

[QUOTE=194987980]ممنون گلم 🌻🌻🌻آخه خونوادم واقعا تو شرایط که بتونن کمک کنن نیستن خیلی نگرانم[/QUOTE

بابات با این کار خوشحال شده دیگه

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
انشالله  مگه میشه این همه کمک و محبت رو جبران کرد

بله عزیزم

دختر اعصای دست پدر و مادرشه🌹