منتظرمنجی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8744 عنوان گذاشتن دستگاه آیو دی در روزهای پاکی 1948 بازدید | 18 پست سلام کسی آی یو دی تو پاکی گذاشته دهانه رحم بسته است کلی درد داره حتما ،من میخوام بزارم میترسم 1400/03/25 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها۱۴۰۰ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 111 روزپنجم قائدگی بذارید کنه درد داشته باشه نه خونریزی داشته باشید کحجالت بکشید
پرنیااااان عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5331 آره الان نرو اصلا فکر نکنم بشه اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی 😑
منتظرمنجی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8744 نمیذارن ک تآره زایمان کردم نزدیک دو ماهه پریود هم نشدم فکر هم نکنم حالا حالاها بشم میترسم باردار بشم دکترم گفت بیت میزارم واست
janahoraaa عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 17332 تآره زایمان کردم نزدیک دو ماهه پریود هم نشدم فکر هم نکنم حالا حالاها بشم میترسم باردار بشم دکترم گفت ... فک کنم باید آزمایش بارداری بدی تا برات بذارن ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹
منتظرمنجی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8744 روزپنجم قائدگی بذارید کنه درد داشته باشه نه خونریزی داشته باشید کحجالت بکشید مگه خونریزی داره ،خجالت که نمیکشم از ناخواسته باردار شدن باز بهتره ،تو فکرم اینه شیاف دیکلوفناک بزارم از درد زایمان که بیشتر نیست با شیاف کنترلش میکنن
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 تآره زایمان کردم نزدیک دو ماهه پریود هم نشدم فکر هم نکنم حالا حالاها بشم میترسم باردار بشم دکترم گفت ... منم حدود روز۴۴ زایمانم بود گذاشتم و پاک هم شده بودم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منتظرمنجی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8744 منم حدود روز۴۴ زایمانم بود گذاشتم و پاک هم شده بودم خیلی درد داشت
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 مگه خونریزی داره ،خجالت که نمیکشم از ناخواسته باردار شدن باز بهتره ،تو فکرم اینه شیاف دیکلوفناک بزار ... عزیزم انقدر درد نداره که نگران نباشخودت رو شل کن و سفت نکن زود تموم میشهمن ۲۴ اسفند گذاشتم دقیقا سه ماهه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هانیه_توسلی عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 1668 نه بابا دردش کجا بود؟اون لحظه حس نمی کنی اما بعدش یه چیزی تو مایه های دل درد پریودی میاد سراغت که با یه مسکن حله، منم دوماه بعد از زایمان گذاشتم فقط باید تست بارداری بدی وگرنه مشکلی نیست وزن سابق ۴۵, وزن فعلی ۵۰, وزن هدف تا عید ۵۵💪💪💪
منتظرمنجی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8744 عزیزم انقدر درد نداره که نگران نباش خودت رو شل کن و سفت نکن زود تموم میشه من ۲۴ اسفند گذاشتم دقیقا ... خوب خداروشکر منم یه بار گذاشتم اما تو پریودی بود گفتم شاید اینبار درد بیاد زیاد
منتظرمنجی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8744 نه بابا دردش کجا بود؟اون لحظه حس نمی کنی اما بعدش یه چیزی تو مایه های دل درد پریودی میاد سراغت که با ... ممنون عزیزم خیالم راحت کردید
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 خوب خداروشکر منم یه بار گذاشتم اما تو پریودی بود گفتم شاید اینبار درد بیاد زیاد من اولین بارم بود گذاشتمعزیزم شما اون سری گذاشتی برای باردار شدن قبلش برداشتین؟یا یهویی باوجود ایودی باردار شدین؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تنها۱۴۰۰ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 111 مگه خونریزی داره ،خجالت که نمیکشم از ناخواسته باردار شدن باز بهتره ،تو فکرم اینه شیاف دیکلوفناک بزار ... منظورم خونریزی پریودیه میگم هم تو روز پنجم درد نداری جون رحم بازه هم خوریزی پریودی شده لکه بینی و جلو دکتر دیگه بخاطر خونریزی مشکل پیدا نمیکنی