2777
2789
عنوان

ناامیدم از زندگیم

1076 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها شب بخیر چند ماهه ازدواج کردم 

زندگیمون رو با عشق و علاقه آغاز کردیم  ولی الان خیلی یک نواخت شده و شوهرم خیلی تغییر کرده و بی ذوق شده خودمم همینطور 

خانواده‌ شوهرمم خیلی تو زندگیمون دخالت میکنن 

دیگه بریدم اجازه نمیدن شوهرم هیچ کاری انجام بده نمیزارن ماشین بخریم خونه بخریم میگن بزارید چند ساله دیگه فعلا بچه بیارید 

نمیدونم چرا باید تو این شرایط و وضع موجود بچه بیارم وقتی هیچی از زندگیم نفهمیدم 

نه تفریحی داریم نه رستوران نه کافی شاپ کل حقوق شوهرم صرف وام و قسط هاش میشه مادر شوهرمم از اون طرف میگه چرا پیش نیفتید فلان و بهمان دیگه خسته شدم شوهرم حقوقش 4تومنه ک از این 4تومن 3تومنش جهت اقساط میده میمونه 1 تومن 

واقعا ب نظرتون با 1 تومن بدون ماشین و امکانات میشه این روزا زندگی کرد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با همسرت حرف بزنی بچه آوردن یه چیز کاملا شخصیه و خانوادش نباید دخالت کنن 

شوهرم آنقدر درگیر کار و مشکلاتشه ک کلا منو فراموش کرده و بهم توجهی نمیکنه از سر کار میاد اخبار میبینه و می‌خوابه 

شوهرم آنقدر درگیر کار و مشکلاتشه ک کلا منو فراموش کرده و بهم توجهی نمیکنه از سر کار میاد اخبار میبین ...

خودتون نمیتونید برین سرکار باری از رو دوشش بردارید هم حوصله تون سرنره 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

خیلی دلم گرفته همش 20 سالمه با هزار تاارزو زندگی کردم ولی زندگی بر خلاف آرزوهام گذشت 

اینجوری نگو انشالله یه روزی به یه جایگاهی برسی باورم نتونی بکنی 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

الانم شوهرم با اینکه دید ناراحتم گرفت خوابید من موندم و یک دنیا غصه تا صبح 

مردا درکل همینن منم تو هزارتا غم باشم همسرم میگیره میخابه الان عادت کردم میدونم قصدی نداره وخصلتش اینه منم میخابم😂😂

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

مردا درکل همینن منم تو هزارتا غم باشم همسرم میگیره میخابه الان عادت کردم میدونم قصدی نداره وخصلتش ای ...

آخه من عروسم آرزو دارم دلم میخواد بگردم بهم توجه بشه ولی هیچی ندارم از صبح باید در و دیوار رو نگاه کنم تا شوهرم شب بیاد شب هم ک بیاد می‌خوابه پس چرا اصلا زن گرفت 

خیلی دلم گرفته خییییییییلی

شوهرم قبل از ازدواج آنقدر پایه بود هرروز گشت و رستوران الان هیچی فقط کار 

خیلی دلم گرفته بریدم 

دلم میخواد خودمو بکشم فقط چون میدونم مادرم داغون میشه اینکارو نمیکنم 

آخه من عروسم آرزو دارم دلم میخواد بگردم بهم توجه بشه ولی هیچی ندارم از صبح باید در و دیوار رو نگاه ک ...

چرا باهاش حرف نمیزنی بگوبهش ناراحتی کاراش اذیتت میکنه تمام حرفاتو با لحن آروم بگو دوس داری خرید بری وهرکار دیگه ای همسرمن با حرف زدن آروم بیشتر جواب میده تا بحث و صدای بلند این تجربه ی منه 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم