2777
2789
عنوان

کسی هست کره جنوبی زندگی کنه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 90 پست
ما چون کاری رفته بودیم چهار جا بیشتر نبردنمون یعنی نشد یکی همین N tower و اون کاخ گیونگبوک اگر ...

شوخی میکنی؟ کاخ کیونگبوک ؟؟؟؟؟ 

یعنی نرفتی رودخانه هانننننن😭😭😭😭

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته اطلاعات مردمشون خیلی بالاس   تو برنامه نویینگ برادرز بحث جواهری در قصر بود خودشون گفتن ت ...

بله اون سال جواهری در قصر غوغا کرد هنوزم ک پخش میشه مشتری و بیننده های خودشو رو داره و اینکه فقط کنم آمار ببینده های سریالش ن تو کشورهای مختلف دارن

من کره ی جنوبی و کلا صنعت کی پاپ دوست دارم اما حسم میگه به عنوان ایرانی با کره ای ها ابم تو یه جوب نمیره ولی دوستشون دارم اونا خیلی فانتزین اما به نظرم ما واقع بین تریم تو زندگی کلا اجتماعی و شخصی اینو از تفاوت فیلما شون با فیلمامون میشه فهمید من سینمای خودمونو به اونا ترجیح میدم اما صنعت موسیقی اونا رو به خودمون

شوخی میکنی؟ کاخ کیونگبوک ؟؟؟؟؟  یعنی نرفتی رودخانه هانننننن😭😭😭😭

یکی از بدترین تجربه های من در  سفر هست همه چیز برخلاف تصور من بود اول ، چون ما با یک هیئت المانی بودیم و دقیقا سفرمون در طول زمان جام جهانی 2018 بود ندیده ما رو شروع کردن به معذرت میخوام لودگی و مسخره کردن و ادا در اوردن از تیم فوتبال المان و یکسری اسم های بد  واقعا بد به بازیکن ها نسبت دادن  که همونجا یک دلخوری جدی ایجاد کردن بعد که فهمیدن من ایرانی هستم یکسری بازی دیگه دراوردن از دید تحقیر کردن ....سر کار کردن هم نگم برات چقدر اذیت کردن که سرپرست تیممون سر سه روز گفت برمیگردیم کار با اینا کنسله🤣🤣🤣

چرا من اینقدر به این آسیا شرقیا حس منفی دارم، خصوصا به قیافه هاشون، صورتای رنگ پریده و به شدت سفید ، ...

استغفرالله

حیف که سیمکارت اضافی ندارم😐😐😐😐😐😐😐

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
یکی بیاد دست من بگیره ببره پیش چانیولم😭😭😭

بچم چقد سربازی اذیت داره میشه دیدی چقد لاغر شده؟ 

مامااان من چانمو میخوااام😭😭😭😭😭😭

یکی از بدترین تجربه های من در  سفر هست همه چیز برخلاف تصور من بود اول ، چون ما با یک هیئت المان ...

اره میگم که کلا نژاد پرستی موج میزنم 

وای رودخانه هان و ندیدی دلم میخواد برات گریه کنم😂 

برج نامسان 😭 

آرمی؟؟؟هیتر بهتره بگی😏 به کوری چشاش نامجونم از همه پسرا جذاب تره😌

از نظر من همه اعضا جذابن😍💜

نامجونم که دیکه لیدر خوشتیپمونه😍😍😍😎😎😎💜💜💜💜

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤