2777
2789
عنوان

کسی هست کره جنوبی زندگی کنه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یپ!هییسوونگگگ!جیییییی!جیییککک همشوننن فلیکس بنگ چان🤧🤧 وویونگ خل و چلم🤧🥴سان جذابم عررر

ووسان شیپرررررررریییییییی؟؟؟؟؟؟ عررررررررررر عرررررر عررررررررررررررر رین پیدا کردم باز😂😭😭😭😭😭😭 

امروز تولد یسونگه😭😭😭😭😭😭

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

بابا پیج هدی نیکو رو دنبال کن میذاره از کره عکس و مطلب با اینکه تو کره اس چن سال ی سری میگفت هنوز نتونسته حساب بانکی باز کنه چون ایرانیه و اصلا ایرانیا رو نمیشناسن و کلا ذهنیت خوبی ب ایرانیا ندارن البته میگفت الان ی خرده ذهنیتشون نسبت ب ایرانیا بهتر شده

بابا پیج هدی نیکو رو دنبال کن میذاره از کره عکس و مطلب با اینکه تو کره اس چن سال ی سری میگفت هنوز نت ...

عارع میشناسمش مدله 

عارع میگم که فقط برا توریستی خوبه زندگی نمیشه کرد

بابا پیج هدی نیکو رو دنبال کن میذاره از کره عکس و مطلب با اینکه تو کره اس چن سال ی سری میگفت هنوز نت ...

اونوقت این‌همه آدم خودشونو واسه هنرپیشه های کره ای می‌کشن 

واینهمه فیلمهاشونو میبینیم اونوقت اونا اونجوری

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
ووسان شیپرررررررریییییییی؟؟؟؟؟؟ عررررررررررر عرررررر عررررررررررررررر رین پیدا کردم باز😂😭😭😭😭😭 ...

خیلی ریلن😂

نه نه فنشون نیستم کینگدام رو دیدم تازه استی شدم😬

LGBT
در کل تو کره پولدار شدن آسونه  ولی برا خودشون  و پولدار باشی زندگیت خیلی خوبه  تو ...

اززبونشون خیلی خوشم میادکاش پولداربودم اینقددلم میخادبرم منوبچم فقط زندگی کنیم😥بدوراز هردغدغه ای

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
قیافشو دوس دارم ولی ی ارمی میگف زشت گروهه😒😐🔪

عارمی نبوده اون اسکل 

ماستر و ببینی غش می‌کنی از شدت جذاب بودنش