2777
2789
عنوان

کسی هست کره جنوبی زندگی کنه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 90 پست

چرا من اینقدر به این آسیا شرقیا حس منفی دارم، خصوصا به قیافه هاشون، صورتای رنگ پریده و به شدت سفید ، صورتشون که انگار ماهیتابه خورده توش، و بیشتر از همهههه از طرز حرف زدنشون و صداشون، دیشب فیلم انگلو دیدم هیچوقت دوبله نمیگیرم فقط زیرنویس میگیرم ولی از بس صدای اینا رو مخه دوبله شده گرفتم

خیلی ریلن😂 نه نه فنشون نیستم کینگدام رو دیدم تازه استی شدم😬

خیلی بیشتر حدددددد 

به فناشون میگن ایتینی 😐 

استی مال یکی دیگس

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت این‌همه آدم خودشونو واسه هنرپیشه های کره ای می‌کشن  واینهمه فیلمهاشونو میبینیم اونوقت ا ...

عزیزم کلا کشورهای خارجی ی دید منفی نسبت ب ایرانیا دارن چون اخبارشان بد ایران رو میگن و فک میکنن ما تروریستیم و اینکه خب ی چن ساله علاقه ب بازیگرای کره دی مد شده از جواهری در قصر و یانگوم شروع شد و اینکه کلا اکثر بازیگرانشون قیافش ن زمین تا آسمون با فیلم و سریالای فرق داره و باید بگم هنر گرم‌شدن فوق العاده س

اززبونشون خیلی خوشم میادکاش پولداربودم اینقددلم میخادبرم منوبچم فقط زندگی کنیم😥بدوراز هردغدغه ای

من دارم یاد میگیرم 

زبونشون خیلی خیلی قشنگن🥺💜😭😭😭

چرا من اینقدر به این آسیا شرقیا حس منفی دارم، خصوصا به قیافه هاشون، صورتای رنگ پریده و به شدت سفید ، ...

ببین 

بدت میاد برو بیرون 

برو خب ؟ فقط برو 

کجاها رفتی   برج نامسان و خیلی دوست دارم ببینم🥺

ما چون کاری رفته بودیم چهار جا بیشتر نبردنمون یعنی نشد یکی همین N tower و اون کاخ گیونگبوک اگر فارسی درست نوشته باشم با یک دونه IFC مال یکبار و یک جایی به اسم cha teul که هیچی نشد بخوریم بعد گفتن خوش اومدید 😅😅 دیگه هم نیاید

عزیزم کلا کشورهای خارجی ی دید منفی نسبت ب ایرانیا دارن چون اخبارشان بد ایران رو میگن و فک میکنن ما ت ...

ادم واقعاً ناراحت میشه 😔

ولی آره واقعاً لولو رو تبدیل به هلو میکنن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

کره جنوبی که نه ولی توی شبه کره شمالی هستیم 😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
عزیزم کلا کشورهای خارجی ی دید منفی نسبت ب ایرانیا دارن چون اخبارشان بد ایران رو میگن و فک میکنن ما ت ...

البته اطلاعات مردمشون خیلی بالاس  

تو برنامه نویینگ برادرز بحث جواهری در قصر بود خودشون گفتن تو ایران ۹۰٪ بیننده داشته بعد خندیدن😂😂