2777
2789

من دو ماهه دارم باهاش زندگي ميكنم😣

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار میکنی؟ چیزی نمیخوری. پس چه جوری رو پاهات وایمبستی

هي ميخورم ٥دقيقه بعد پس ميدم🙄يكم بعدش دو لقمه ميخورم كه خالي نباشه معدم. اخه بالا اوردن با معده خالي فقط عذابه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
هي ميخورم ٥دقيقه بعد پس ميدم🙄يكم بعدش دو لقمه ميخورم كه خالي نباشه معدم. اخه بالا اوردن با معده خال ...

من حتی از محتویات یخچال هم حالم بهم میخوره. راستی بچه ات جنسیتش چی؟ 

من حتی از محتویات یخچال هم حالم بهم میخوره. راستی بچه ات جنسیتش چی؟ 

ان تي گفت احتمال زياد پسر

من از همه چيز حالم بهم ميخوره. هرچيزي كه فكرشو بكني

ان تي گفت احتمال زياد پسر من از همه چيز حالم بهم ميخوره. هرچيزي كه فكرشو بكني

به من ان تی گفت دختر بعدا بچه اول پسر شد وی 7 ماهگی رفتم سونو

از چند ماهگی حالت تهوع داری؟ 

به من ان تی گفت دختر بعدا بچه اول پسر شد وی 7 ماهگی رفتم سونو از چند ماهگی حالت تهوع داری؟ 

از٦هفتگي