2777
2789

خیلی سرد شدیم، منظورم رابطه احساسی هست، به همدیگه زیاد توجه نمیکنیم، خیلی کلافم، همه چی برام بی ارزش شده، اصلا زندگی شده یه تکرار بیهوده 

اگه امکانش هست کمک کنید که رابطمونو درست کنیم

در ضمن خودم زیاد تلاش کردم که درستش کنم ولی همسرم خیلی بیخیال شده اسراری نداره 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

این تاپیکو تا اخر بخون

کلیددمرد از دکتر حبشی رو به خانم های متاهل  سایت پیشنهاد میدم تادگوش کنین زندگیتونو عوض کنین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6672746/حتماکلید-مرد-از-دکتر-حبشی-گوش-بدین-خیییلی-عالیه?postId=194935695

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیکو تا اخر بخون کلیددمرد از دکتر حبشی رو به خانم های متاهل  سایت پیشنهاد میدم تادگوش ...

ممنونم حتما میخونم 

حتما یه سفر دو نفره برید  خیلی میتونه تاثیرگذار باشه

کارش زیاده نمیتونیم فعلا ولی خودش برنامه داره برا یه ماه دیگه مرخصی بگیره، نمیدونم بازم اگه تاثیری داشته باشه خوبه

منم مشکل شما رو دارم حالم دیگه ازش خونسردیاش به هم میخوره هرچی دست و پا زدم بدتر غرق شدم دیگه محلش ...

منم خسته شدم، البته اینجوری نیست که محل نذاره، به قول شما خیلی خونسرده، من دوسه روزیه باهاش اصلا حرف نمیزنم و بی اعتنا هستم، امروز یه جعبه گل خریده داده به پسرم که بده به مامان برا مامان خریدم منم گل رو گرفتم ولی بازم همونجوری رفتار کردم 

منم مشکل شما رو دارم حالم دیگه ازش خونسردیاش به هم میخوره هرچی دست و پا زدم بدتر غرق شدم دیگه محلش ...

اصلا به خودش زحمت نداد بیاد بگه برا تو خریدم یا ابراز محبتی کنه 

اصلا به خودش زحمت نداد بیاد بگه برا تو خریدم یا ابراز محبتی کنه 

خب میگرفتی تشکرمیکردی بلکه شرمنده شه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

به صورت زیرپوستی یه مدت اونی شو که سلیقشه. یا کارایی بکن که خیلی دوست داره. اما حتما زیرپوستی

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
منم خسته شدم، البته اینجوری نیست که محل نذاره، به قول شما خیلی خونسرده، من دوسه روزیه باهاش اصلا حرف ...

این کارا چیه واقعا

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای