2777
2789
عنوان

رابطم با همسرم سرد شده کمک میکنید لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 31 پست
عزیزم گل خریده براتون که خیلی نشونه خوبیه اصلا نشون دهنده سردی و بی تفاوتی نیست شما گل و گرفتید خیل ...

دقیقا👌

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگرفتی تشکرمیکردی بلکه شرمنده شه

اخه قبلا میگرفتم تشکر میکردم حتی قربون صدقش میرفتم ولی دیدم باعث میشه فقط گل بخره و در مورد مشکلمون حرف نمیزنه

من دوست دارم در مورد مشکلمون حرف بزنیمو حلش کنیم ولی این کارو نمیکنه 

با گل هم مشکلات حل نمیشه فقط باعث میشه فراموش بشه

قبلا میگفتم بهتره فراموش کنم ولی الان متوجه شدم که این رد شدنا رابطمونو سرد کرده یا حداقل منو خیلی بیتفاوت کرده

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
به صورت زیرپوستی یه مدت اونی شو که سلیقشه. یا کارایی بکن که خیلی دوست داره. اما حتما زیرپوستی

زیر پوستی، سعیمو میکنم😊

عزیزم گل خریده براتون که خیلی نشونه خوبیه اصلا نشون دهنده سردی و بی تفاوتی نیست شما گل و گرفتید خیل ...

خب همیشه گل میخره ولی مشکلارو حل نمیکنیم، از مشکل فقط رد میشیم و این رد شدن باعث میشه اون مشکل دوباره تکرار بشه 

خودش میدونه من دوست دارم بشینیم در مورد مشکلمون حرف بزنیمو حلش کنیم ولی این کارو نمیکنی 

اخه قبلا میگرفتم تشکر میکردم حتی قربون صدقش میرفتم ولی دیدم باعث میشه فقط گل بخره و در مورد مشکلمون ...

حق داری....شوهرمنم اینسری یه شاخه گل خرید...نگرفتم ازش....گفتم هرکارمیخوای میکنی بعدمیری گل میخری

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
اصلا به خودش زحمت نداد بیاد بگه برا تو خریدم یا ابراز محبتی کنه 

😢😢😢😢 میفهمم چی میگی خیلی بده مرد اینطوری باشه

خلی خوب بودا نمیدونم چرا اینطوی شده

بیا واسه هم دعا کنیم💔

بهم گفتن یا ودود بخون خوندم گفتن بیشتر محبت کن محبت کردم کوتاه اومدم بدتر شد

تازه دیشب بهم میگه با اون قیافت😢😢😢 من دیگه چه اعتماد به نفسی دارم با این طرز حرف زدنش آدم نفهم

ببین بعضی مردا ذاتا بلد نیستن محبت شون رو نشون بدن تقصیرشون نیس یا بی محبت نیستن فقط راهشو بلد نیستن ...

ولی قبلا اینجوری نبوده 

روش نشده شاید  گل خریده داده به گل زندگیتون آقا پسرت که بده به خانوم از گل قشنگ ترش☺

😂😂😂😂

الان تحت تاثیر قرار گرفتم

کاش همینقدر میگفت☹️

خب همیشه گل میخره ولی مشکلارو حل نمیکنیم، از مشکل فقط رد میشیم و این رد شدن باعث میشه اون مشکل دوبار ...

حرف زدن درمورد مشکل به هیچ دردی نمیخوره

اینو فقط روانشناسا بیخورد میگن

خود رودنشناس ها زندگیشون داغونه بخاطر اینکه درمورد همه چی میخوان بشینن حرف بزنن یا بحث کنن

کاری که شوهر شما کرده بهترین کاره. قدرشو بدون

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
ولی قبلا اینجوری نبوده 

پس مطمئن باش وقتی قبلا اینجور نبوده الان بخاطر یه مشکلی چیزیه مثلا مشغله کاری بی پولی مشکل خانوادگی با خانواده پدری خدایی نکرده مریضی هزارتا علت داره

من همانم که تو غمگین بشوی می میرد...
😢😢😢😢 میفهمم چی میگی خیلی بده مرد اینطوری باشه خلی خوب بودا نمیدونم چرا اینطوی شده بیا واسه هم ...

وااااای بد گفته 

منم برات دعا میکنم عزیزم 

انشالله همیشه حال زندگیت خوب باشه

خب همیشه گل میخره ولی مشکلارو حل نمیکنیم، از مشکل فقط رد میشیم و این رد شدن باعث میشه اون مشکل دوبار ...

تو یه زمانی که خیلی حالشون مساعد بود و سر حوصله بودن بگید که دوست دارم راجع به بعضی چیزا با هم حرف بزنیم و اگر موقعیت گفتگو پیش اومد بحث و خیلی ملایم و با حوصله پیش ببرید که کار به جرو بحث و مشاجره نکشه  اگر انتهای هر گفتگویی شیرین ختم به خیر بشه  هیچ وقت از گفتگو فرار نمیکنن

خوشبخت باشید