2777
2789

نی نی یارو بتگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به نی نی یار بگو لغوت کنه

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام‌خبی میگم عزیزم‌بنظرت این سیاه قلم ها قشنگه برا تولد سفارش بدم؟؟؟خب‌میشه؟؟؟؟خواستم‌نظر شمارم‌بدونم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

سایزa3رو میگه ۱۶۰ بی قاب قیمتش خوبه یکی دیگ‌بود میگفت ۲۰۰سایزa4اونم بی قاب

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سایزa3رو میگه ۱۶۰ بی قاب قیمتش خوبه یکی دیگ‌بود میگفت ۲۰۰سایزa4اونم بی قاب

سلام عزیزم، بینیم رو عمل کردم نبودم این مدت

خیلی قشنگن من که خیلی این چیزا رو دوس دارم

چو رسی به کوه سینا "اَرَني" مگو و بگذر***که نیرزد این تمنا به جواب "لن تراني"