2777
2789

یادتونه گفتم شوهرم خودزنی کرده یود از من شکایت کرده بود رفتیم دادگاه نظر قاضی خودزنی بود 

ولی پرونده مختومه نشده بود 

حالا جند روژ پیش دوباره ی جلسه دیگ تشکیل شد و خودش نیومده بود وکیلش اومده بود و گفت چون برای مهریه حکم جلبشو گرفتن نمیاد چون توانایی پرداخت پیش قسظ مهریه رو نداره(الکی میگه وضع مالی شوهرم عالی بود منتها هیچی ب اسم خودش نیس جساباشم خالی نکه داشته)وقتی اومد منو عقد کرد خوب نبود وضعش بعدا یهو عالی شد

خلاصه ک بازم دادگاه ب نفع من شد 

بعد دادگاه زنگ زد ب من همش فحش می‌داد میگفت برو بابا برو به جهنم نفهمی گاوی بابات خره و از اینجوری حرفا اخرم گفت تو گی هستی ک بهت زنگ زدم باهات حرف میزنم هیچی نیستی

سنتی بودیم خودش منو دیده بود پسندیده بود کلیم اصرار داشت همون شب خاستگاری جواب مثبت بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.