2821
2789
عنوان

کار اینترنتی

74 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی کار اینترنتی سراغ نداره به جز فروش اجناس یا تایپ . کار دیگه ای سراغ ندارید؟؟؟ خیلی به پول احتیاج دارم نمیدونم چیکار کنم بچه کوچیک هم دارم نمیتونم بیرون کار کنم . لطفا اگه کسی کاری سراغ داره بگه خدا خیرتون بده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم نمیتونم برم بیرون متاسفانه کار تو خونه خیلی کم هست 😭 هیچکی نیست کمک کنه

پوفففف اصن کسی تو این مورد کمک نمیکنه..من دلم میخاست کار تایپو انجام بدم اما میگن سخته ی کار پیدا کردم تو این مورد ۱۰۰ صفحه پی دی اف رو تا ۴ روز باید بنویسی ک مبلغش ۲۰۰ تومنه اما اول باید ۲۵ تومن پرداخت کنی من سر این دو ب شکم

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
پوفففف اصن کسی تو این مورد کمک نمیکنه..من دلم میخاست کار تایپو انجام بدم اما میگن سخته ی کار پیدا کر ...

اونایی که پول ثبت نام میگیرن همشون کلاهبردارن چندمورد ثبت نام کردم بعد واریزی بلاکت میکنن جوابتو نمیدن تایپ هم سخته صفحات زیاده نمیشه 😞

اونایی که پول ثبت نام میگیرن همشون کلاهبردارن چندمورد ثبت نام کردم بعد واریزی بلاکت میکنن جوابتو نمی ...

جدی بلاک میکنن؟من حالا میخاستم اینو ثبت نام کنم

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز