2777
2789
عنوان

میشه ی دارو معرفی کنین که.....

120 بازدید | 6 پست

سلام 

من تقریبا از ۹یا۱۰ سالگی یه دونه هایی رو بدنم داشتم که صورتی کمرنگ بود ولی به مامانم نمیگفتم و هی با این باور که خودشون از بین میرن ولشون کردم 

ولی الان که بزرگ شدم و میبینم خیلی وقته که هستن و نمیرن دیروز رفتم پزشک خانواده و گفت باید بری ازمایش 

ازمایش رو همون دیروز انجام دادم حالا امروز باهام تماس گرفتن و میگن که چربیت خیلی بالاهه یعنی به طور عادی باید روی ۱۰۰ الی ۱۸۰یا۱۹۰ باشه ولی مال من رو ۸۵۰ بود😨

شما داروی قوی ای میشناسین که بتونه بیارتش پایین؟

!you're so precious when you're smile

متخصص برو

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی بالاست. یذره نیست که با داروی خونگی بشه درستش کرد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من بابام هممممیشه رو همین عدد هاست😂چون ژنتیکیه  برو یه دکتر عمومی برات دارو مینویسه

خدایی نکرده باعث سکته میشه ها البته دور از جون پدرتون 

!you're so precious when you're smile
خدایی نکرده باعث سکته میشه ها البته دور از جون پدرتون 

بابام نه اضافه وزن داره نه تغذیش ناسالمه نه حتی فست فود میخوره 

بنده خدا دارو هم میخوره اما چربیش ژنتیکی بالاست😬هیچ کاری هم نمیشه کرد