2777
2789

بچها من ۲ سال بود برای ازدواج باکسی وارد رابطه بودم ک فهمیدم هیچیمون مث هم نیست تازه خودشو نشون داد حالا یکی که ۳ سال پیش به نیت ازدواج اومد طرفم و پسش زدم باز درخواست بهم داده از گذشتمم باخبره و از هر لحاظ هم سطح و عالیه میگ باید یه مدت قشنگ دیگ بهم ثابت بشیم و یاهم باشیم وقتی جفتمون اوکی باشیم ب ازدواج ختم میشه رابطمون یکی شاید ۲_۳سال باید تو رابطه باشم طرف مغازه داره باربری داره دوجا ک خیلی درامد داره حقوقم میخونه درسشم عالیه خیلی متشخص و همه بااینکه سنش ۲۴ واقعا قبولش دارن خیلی ادم موفق و باعرضه ایه باباش حتی ازش مشورت میکنه اخلاق خوب و باکلاس و .. داره خلاصه خیلی خوبه و مام مث خودشیم دقیقا فقط همینکه وارد رابطه بشم دوستام میگن ارزششو داره خودتو ثابت کن خونه و ماشین و همه چی داره فوق اخلاق و پوله😁

اسکرین

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كجايي هسي

ارسنجان یکی از شهرستان های استان فارس

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
مادربزرگم ارسنجونيه 🤤

😁شما خودتون کجایین

شيراز اسمت چيه

اسم کاربریم اسم خودمه😁😁

یه ماه پیش یه نفر شناختم خواب و ازم گرفت بنده خدا.الان دیگه فرار میکنپ یه ارسنجونی که میبینم.فک نمیکردم کسی تو سایت از ارینجون باشه😂🌼