2777
2789

بچها من ۲ سال بود برای ازدواج باکسی وارد رابطه بودم ک فهمیدم هیچیمون مث هم نیست تازه خودشو نشون داد حالا یکی که ۳ سال پیش به نیت ازدواج اومد طرفم و پسش زدم باز درخواست بهم داده از گذشتمم باخبره و از هر لحاظ هم سطح و عالیه میگ باید یه مدت قشنگ دیگ بهم ثابت بشیم و یاهم باشیم وقتی جفتمون اوکی باشیم ب ازدواج ختم میشه رابطمون یکی شاید ۲_۳سال باید تو رابطه باشم شرایطشم پایین میگم

طرف مغازه داره باربری داره دوجا ک خیلی درامد داره حقوقم میخونه درسشم عالیه خیلی متشخص و همه بااینکه سنش ۲۴ واقعا قبولش دارن خیلی ادم موفق و باعرضه ایه باباش حتی ازش مشورت میکنه اخلاق خوب و باکلاس و .. داره خلاصه خیلی خوبه و مام مث خودشیم دقیقا فقط همینکه وارد رابطه بشم دوستام میگن ارزششو داره خودتو ثابت کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی 3,2 سال زیاده...  چند ماه با هم باشید بعدشم برید مشاوره ی قبل ازدواج مشاور  بهتون میگ ...

با چند ماه که نمیشه کسیو شناخت پسری که قبلا میخواستن با هم ازدواج کنن بعد 2  سال فهمید چجوریه 

مبارکه  داداش نداره؟ من اینجا منتظرما😂😂😂

😄😄😄😄

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
ولی 3,2 سال زیاده...  چند ماه با هم باشید بعدشم برید مشاوره ی قبل ازدواج مشاور  بهتون میگ ...

اخه میدونی من قبلا وارد رابطه شدم و جا زدم برای این میگه و ادمی نیس ریسک کنه طرف باید بهش ثابت بشه

تو چیو باید ثابت کنی؟ چند سالته؟

مثلا میگ از همه لحاظ کنارم باشی درکم کنی باخوب و بدم بسازی و ... من ۲۰ اون ۲۴ فک کنم ولی خیلیییییی عاقله واقعا بهش نمیاد۲۴

با چند ماه که نمیشه کسیو شناخت پسری که قبلا میخواستن با هم ازدواج کنن بعد 2  سال فهمید چجوریه&n ...

دقیییقا توی ۲ سال فک میکردم بهترینه خیلی چیزارو انجام نمیده یهو فهمیدم ای دااااد