الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حال عمومیش خوبه نمیدونم چرا همش میگن بستری شاید چون ازمایشش رو میبردم خودش رو نمیبردم ...
انشاالله که بستری نمیشه حتما یه دکتر خوب ببر و نگران نباش اگه بستری هم کردن مخالفت نکن.
پدر من روزهای اول کروناش درگیری کم بود دکتر گفت بیا بستری شو گفتیم نه خوب میشه یه هفته گذشت خوب نشد بدتر هم شد مجبور شد ۲ هفته بمونه بیمارستان اگه اول کاری میرفت یه هفته میموند یعنی میخوام بگم نگران نباش فقط دکتر خوب ببرش.خدا کریمه
من خودم ی چند وقت پیش گرفتم پسرم خون همش بهم چسبیده بود..یکی دوروز بیحال بود ی تب خفیف ویکم دل درد داست در حد یکی دوروز خوب شد .ولی خودم خیلی شدید بود بستری شدم
بستری شدن اسمش سخته ..ولی کارخیلی خوبه چون زودتر خوب میشه چون سر ساعت داروها وامپول رو تزیق میکننن....من اینقد حالم بد بود حاضر نشدم بستری شم ولی بزور راظی شدم بعد سه روز خوب شدم اکسیژنم از ۹۰ رسید ۱۰۰