2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم و میخوان بستری کنن

1977 بازدید | 30 پست

دارمممم دق میکنمممم آخه تو این اوضاع کرونا چجوری ببرمش بیمارستان از چند تا دکتر پرسیدم آزمایش نشون دادم گفتن بستری 

فقط چهار سالشه 

مشکوک به کروناا

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف دکتر گوش بده حتما لازم که بستری بشه.انشالاه زودم خوب میشه. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
وای نه خدا نکنه. چطور بچه گرفته؟؟ کسی دور و برتون کرونا داره؟؟ علائمش چیه

نه حتا هیچکس مریض هم نیس دور ورمون نمی‌دونم از کجا گرفت 

همسرم فروردین کرونا گرفته بود ... 

سی آره پی مثبت وایت بی سی بالا ای اس آر ۴۴

علائمش چه جوره؟شدیده؟

حال عمومیش خوبه نمی‌دونم چرا همش میگن بستری 

شاید چون ازمایشش رو می‌بردم خودش رو نمیبردم 

امروز عصر یه وقت از متخصص عفونی گرفتم خودشم میبرم ترو خدا دعا کن به بستری نکشه دارم دق میکنم

حال عمومیش خوبه نمی‌دونم چرا همش میگن بستری  شاید چون ازمایشش رو می‌بردم خودش رو نمیبردم  ...

انشاالله که بستری نمیشه حتما یه دکتر خوب ببر و نگران نباش اگه بستری هم کردن مخالفت نکن.

پدر من روزهای اول کروناش درگیری کم بود دکتر گفت بیا بستری شو گفتیم نه خوب میشه یه هفته گذشت خوب نشد بدتر هم شد مجبور شد ۲ هفته بمونه بیمارستان اگه اول کاری میرفت یه هفته میموند یعنی میخوام بگم نگران نباش فقط دکتر خوب ببرش.خدا کریمه

من خودم ی چند وقت پیش گرفتم پسرم خون همش بهم چسبیده بود..‌یکی دوروز بیحال بود ی تب خفیف ویکم دل درد ...

دختر منم دل‌درد داشت دکتر گفت احتمالا بخاطر عفونت ریه باشه 

کاش منم خودم بستری میشدم ولی دخترم نه

بستری شدن اسمش سخته ..ولی کارخیلی خوبه چون زودتر خوب میشه چون سر ساعت داروها وامپول رو تزیق میکننن....من اینقد حالم بد بود حاضر نشدم بستری شم ولی بزور راظی شدم بعد سه روز خوب شدم اکسیژنم از ۹۰ رسید ۱۰۰

بستری شدن اسمش سخته ..ولی کارخیلی خوبه چون زودتر خوب میشه چون سر ساعت داروها وامپول رو تزیق میکننن.. ...

یبار قبلا بستریش کردم طفلکمو قبل کرونا بخاطر اسهال استفراغ

فک نکنم چیزیش باشه دختر خاله م دختر ش با خ‌دش گرفت کفت چند روز تب داشت دل درد اصلا دکترم نبرد تست نگ ...

کاش منم نمیبردم 

چند روزه استرس داغونم کرده