2777
2789
عنوان

دستش به دیگری خورد بر من حرام‌شد....

1374 بازدید | 122 پست

حس و حالم‌خوش نیست... دلتنگ روزایی هستم که عاشق هم بودیم تو‌گوشم‌قول روزای خوبو‌میداد ....دلتنگ روزایی هستم که فکر میکردم تا ابد مال منه...فکر میکردم نباشمم دستش به کسی نمیخوره...چرا با من بد کرد؟. مگه قرار نبود الان عقدمون باشه؟ کجایی لعنتی؟‌دست کیو گرفتی کیو‌ لمس‌کردی ؟ کاش با من بد نمیکردی کااااش خیانت نمیکردی...کاش حداقل اشتباه خودتو قبول داشتی ... لعنتی رفتی دیگه برنگرد گاهی میای من هفته ها به خودم‌نمیتونم بیام... خاطراتمون کل شهرپیچیده... کا تبریز خاطرات ماست.تمام‌کافه ها کافی شاپ ها... مراکز خرید...بازار...پارک‌ها..خیابوناش حتی‌کوچه هاش...

من ۲سالو‌نیم با تو زندگی کرده بودم من با تو هزار تا آرزو داشتم تو تنها مرد من بودی...

چطور از این همه خاطرات گذشتی و لباتو رو لبای‌یکی‌دیگه‌گذاشتی چطور لمسش‌کردی....

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوب نیستم... جوری شدم هرکیو‌میبینم از‌تو‌براش میگم‌تز‌عشقمون حتی از خیانتت... روزی به کوشت رسید نگو‌نازی بد کرد بد منو‌گفت من دلم‌پره من هرکیو‌میبینم فقط خودمو براش میریزم دست خودمم‌‌نیست

خدا زده خیانت جنسی کرده؟😑

اره...اره...اره... سک س کرده بردتش شمال... لمس‌کرده میفهمی؟ما فقط ۱۰ روز بود قهر بودیم ما تموم نکرده بودیم لعنتی

تا پسری رسماً با خانواده اش خواستگاری تان نیامده منتظر ازدواج باهاش نباشید و بهش دل نبندید.

من با اون زندگی‌کرده بودم عشق ما مثال زد همه بود

من با اون زندگی‌کرده بودم عشق ما مثال زد همه بود

وقتی توی قهر 10 روزه، خیانت کرد عشق نبوده از سمت اون. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خیلی احساسی نوشتی ولی ببخشید اینا یه مشت چرت و پرته که ذهنتو ازشون پر کردی کلا حقیقت زندگی چیز دیگه ای هست و مردا هر لحظه ممکنه خیانت کنن حتی با زن و بچه دیگه دوست دختر که جای خود داره پس قوی باش و کم خیال پردازی کن و اونقدر خودتو به کسی وابسته نکن که بعد از نبودنش اینقدر بهم بریزی

خوشبختی ازمن‌دور شد روزی‌که عشق من بهم خیانت کرد...

شاید اون خوشبختی نبوده که باید بهش میرسیدین

شاید خدا بهترشو جلو پات بزاره

از کجا مطمئنی با اون خوشبخت میشدی

اگه با یه بچه بهت خیانت میکرد خوشبخت بودی؟

وبالوالدین احسانا...مگرنه تو پلاستیک...سرکوچه🥴
خائن فقط باید بره گم شه لیاقت نداره شما این قدر به خاطرش خودتو اذیت کنی وسلامتی تو به خطر بندازی حیف ...

حالب اینجاس پی ام‌میده میگه اخلاقت باعث شد لعنتی‌کدوم‌اخلاقم؟‌چرا نمیگی کثافت کاری کردم چرا اشتباهتو قبول نداری؟ چرا بازم‌پی‌ام‌میدی چرا میگی من تنها عشقت بودم؟‌مگه‌ ادم‌به عشقش خیانت میکنه چطووور لمسش‌کردی مگه من عشقت نبودم

اره...اره...اره... سک س کرده بردتش شمال... لمس‌کرده میفهمی؟ما فقط ۱۰ روز بود قهر بودیم ما تموم نکرده ...

ولش کن دخترجون

کرد که کرد

جن‌ده کردن که دیگه الان عادی شده متاسفانه شمالم شده پاتوقشون

اونم با خوابیدن با دختره ارزش خودشو از دست داده

خداروشکر که فهمیدی و تمام

چهارمین کاربری😂